Ti simsbe hányadik generációnál tartotok?
Figyelt kérdés
sims1-sims2-sims3 mind1 melyik :) én az 5.2012. máj. 28. 10:58
1/12 anonim válasza:
Azt se tudtam, hogy van 5. része, 3.-nál tartok.
2/12 anonim válasza:
Előző válaszóló tanulj meg értelmezni. úgy értette hogy ha játszol a sims1,2,3 al akkor a családfánál hányadik generációnál tartasz. pl csináltál egy nőt és egy férfit azoknak született gyereke majd azoknak is és így tovább...
3/12 anonim válasza:
Én a 4.-nél,de volt olyan családom is,ahol már a 10.generáció volt.Sok szerencsét.xD
5/12 A kérdező kommentje:
Előző válaszoló:őszinte vagy :DD
2012. jún. 2. 17:37
6/12 anonim válasza:
Én az elsőnél a Sims3-ban :D Nem szokásom bekapcsolni az öregedést :D
7/12 anonim válasza:
8., de az alapoknak(James és Debra) a lányának és annak a férjének (Nina és Paul) a gyereke, vagyis akiknek James és Debra a nagyszüleik, és így tovább a 8. ig, most született meg a gyerekük, Teo. :) szóval 9.
8/12 anonim válasza:
minimum mindegyik családnál a 4.
9/12 anonim válasza:
nekem volt 2 simem (Flora,Michael)annak született gyereke (Lily)...férjét pierce nek hívják és született két gyerekük Justin és Analy..de sajna tönkrement a gépem..szóval most újra kell kezdenem és elveszett a család(egyébként a v.nevük Hill)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!