1/8 anonim válasza:
Konkrétan mit értesz az alatt hogy nem megy? hibaüzenetet dob , el sem indul, vagy mi?
2/8 A kérdező kommentje:
Bad Video Card Drivers, vagy mi...
2012. máj. 27. 21:23
3/8 Wolfenstein2000 válasza:
frissítsd a videókártyád driverét
5/8 A kérdező kommentje:
Esetleg valami ötlet, hogy honnan tölthetném le?
Multkor frissíteni akartam, de olyan csökkentett módba indította el, hogy tiszta ideg voltam. Sz'al jó lenne XP-hez egy link.
2012. máj. 28. 10:48
6/8 anonim válasza:
Töltsd le a GameBooster-t és abba van ijen driver frissítő nekem is ez volt a bajom hogy ijen ossze vissza szines volt a kép és evvel a progival sikerult friss drivert szereznem! :)
7/8 A kérdező kommentje:
Letöltöttem, de azt írja, hogy a Driver nem igényel frissítést. Ilyenkor mi van?
2012. máj. 28. 18:33
8/8 Wolfenstein2000 válasza:
szimplán a videókártyád rossz, vagy ne használd azt a sz*rt, mert az nem a fejlesztőtől van, az csak azt jelzi, amit a gép ír, de a gép nem tudja, hogy van-e frissítés, elvégre ha csak szimplán kiadnák, kevesen látogatnák a gyártó weboldalát. tehát felmész a gyártó weboldalára, és letöltöd. ennyi. (ja és például az ati radeon nem mindig írja ki, ált. az NVidia (vagy mi) írja ki h frissítésre van szüksége)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!