Milyen ez blokk a minecraftban?
Figyelt kérdés
A bányában vagyok és találtam egy olyan blokkot, amit nem tudok szétszedni semmivel kb. Legerősebb amivel próbáltam az aranycsákány volt, de az sem szedte szét. Tuti nem obszidian, mert ennek ilyen szürkés fekete színe van.2012. máj. 27. 19:48
11/14 cserepeskaktusz válasza:
Fa erősebb mint az arany.Csak az arany ritkább.
12/14 anonim válasza:
Én széttudtam ütni!Persze én a MesterMc ben próbáltm!A gyémi csáknyra beírod hogy /spa és mindent kiüt én vissza tudtam repülni mert Zsírkirály vagyok 8ez egy Rang)
13/14 anonim válasza:
Okoska, a csákány csak akkor kopik ha blokkot kiütsz vele, ha csak ütöd, de nem ütöd ki, attól nem kopik
14/14 anonim válasza:
A gyémánt csákány a legerősebb (kivéve ha teszel rá enchantot).
A bedrock pedig szinte lehetetlen kiütni. (szinte)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!