Prototype melyik képességet kéne fejlesztenem?
Figyelt kérdés
hogy a legerősebb legyek mert nem bírtam megcsinálni az utolsó küldit és előröl kezdem2012. máj. 26. 17:12
1/4 anonim válasza:
Az utolsó küldi szopatós, nem hiszem, hogy a képességeiddel lett volna baj. Én is youtube-ról lestem, mert annyira felkúrta az agyam, és így is elég neccesen lett meg.
2/4 Norbicsek16 válasza:
A végén aza kiba*ott ro*adt szörnyt képességekkel ne is nagyon próbálkozzatok. Én ajánlom a karmokat ellene és a pajzsot (nem a ruhát, az visszafogja az erőd, az csak tiszta védekezéshez jó.
Ha egyben támadni és védekezni is akarsz, akkor karmok + pajzs. (Én elsőre kiraktam és nem néztem hozzá semmi videót, de vagy 30 perc kellet míg kiba*tam a ringből a szörnyt.
3/4 anonim válasza:
nem kell hozzá sokminden. Én Armorral meg Musclemanel mentem rá. (a Ruha meg az Izomagy XD) Ruha hogy ne szívja le az életem mert a küldetést fél élettel kezdtem el.... (most toltam 9x re szal tudom mit beszélek :DDD) az izomaggyal dobáltam heliket szétrobbant repülőket a szörnynek. ha elfogytak mentek a torpedók és bombák ezeket a legerősebb dobással kell dobni hogy nagyot sebezzenek. Amikor azokat a csápokat vagy miket lövi ki a Stun után akkor távolodni kell és megint dobálni :D 10perc és kész vagy vele :D
4/4 Norbicsek16 válasza:
Persze.....
Nem értem, így hogy raktad ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!