Mi lehet a neve?
Figyelt kérdés
Sziasztok régen játszottam egy játékkal a swarm azzal egy idős lehet kb. (az a swarm ami űrhajós 1003 pálya van benne és az űrhajóddal lehetsz egy buzogánnyal lőhetsz ilyet is olyat is 1997 es windows om volt akkor még és van benne bónuszpálya az a kék meg vörös pálya és kék izéket kell gyűjteni és a kapu akkor megnyílik ) NA DE AMIT KERESEK: egy régi játék karaktereket kell választani azután pályát játszhattad span ellen is egy billentyűzeten és gép ellen is. Kb 7 féle karakter volt volt közte gólem, egy ilyen hosszúkás ember és kombózhattál is benne, fent a sarkokban volt az életerőd a gólem egyik kombója ( maga a gólem ilyen barnás föld színű) hogy felülről a lábával így letol egy nagyot. Ugrani is lehetett benne ide oda. A hosszúkás ember a lábával ilyen fehér-kék örvényszerűt is tudott küldeni. EZ EGY RÉGI JÁTÉK ÉS NEM HISZEM HOGY NETES. minden karakternek volt kombója és ütése is de a kombókat nem mindig lehetett bevetni könnyen. VOlt egy füves pálya ahol lehett faágra ugrálni úgy emlékszem ha azt választod a gép ellen, gólem jön. ÉS talán valami robot szerű is volt benne. ÉN mindig egy hosszúkás csávóval voltam minek valami örvény szerű a kombója amit sose sikerült bevetni kb de amikor ja akkor sokat sebzett. mi lehet a játék neve aki tudja pLS nagyon örülnék neki..2012. máj. 25. 16:34
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!