Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Milyen karitok van a Skyrimben?

Milyen karitok van a Skyrimben?

Figyelt kérdés
Nekem egy Nord warriorom van. És vérfarkas vagyok.

2012. máj. 25. 14:55
1 2
 11/15 anonim válasza:
sZERINTEM A VALAHA VOLT LEGJOBB JÁTÉK !
2012. máj. 27. 09:51
 12/15 anonim ***** válasza:

45-ös Orc full Daedric Armorban nemsokára kiviszem őket ledzsendöri-re.

Fegyvernek van 2 Daedric War Axe-m (2 egykezessel meek)

Egy Legendary-s Dwarven Daggerem meg egy Legendary Falmer Bow-om.

2012. máj. 28. 17:42
 13/15 anonim ***** válasza:
13-as nord warrior, dwarwen sisak, elven kesztyű, dwarven boots, elven armor, egy dwarven axe amitől az ellenfél meggyullad és egy axe of whiterun amitől az ellenfél meggyullad és egy dwarven íjam és a stormcloak ellenállásban vagyok. (persze stormcloak bevetéskor a stormcloak páncélt használom :D)
2012. jún. 21. 22:08
 14/15 anonim ***** válasza:

lvl 15 high elf mage.

resto/destru leginkább. hozzá alchemyt húztam, most gyúrok encsire. encsi mellett pakolok light armor perkre is, kell a szettek recije. a szetteket pedig majd felencsizem.

fegyverem nincs, azaz van egy íjam nyilakkal, felencsizve persze. de ritkán használom, erősebb amit lövök :)

elég jó kis kari, ha oda figyelek nem nagyon halok meg vele :) viszont ha bakizok akkor kb végem :)

2012. dec. 7. 02:14
 15/15 anonim ***** válasza:
Egykezes+pajzsos nord vagyok, 72lvl, full legendary es full enchantos daedric armorban :D kicsit uncsi igy a jatek hogy pl egy blood dragon a fel eletemet sem tudja levenni, ezert szeretnek majd kezdeni egy teljesen ujjat amivel foleg ijjazkodni meg assassinozni fogok :D de csak majd ha meglesz a 81 :P
2012. dec. 24. 12:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!