Tudtok jó rpg/fps játékokat?
Figyelt kérdés
Lehetőleg tartalmas legyen a grafika nem fontos jó/rossz is lehet és lehetőleg magyarítás is legyen hozzá előre is köszi2012. máj. 25. 10:30
1/5 anonim válasza:
The Elder Scrolls sorozat
Gotrhic, Risen sorozat
Battlefield sorozat (régiek is)
.
Prey (nemsokára 2 is lesz)
Two Worlds (1, 2)
FarCry, Crysis sorozat
Half-Life sorozat (Source játékok)
.
?
Stalker sorozat
Fallout 3, New Vegas
Dark Messiah (Source s Akció RPG)
2/5 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat a felét már végigvittem de a többivel is teszek 1 próbát am irhattok most rpg ket dragon age origins féleséget sok tartalommal jó párbeszédekkel ahol a gép nem néz hülyének :D de ment a zöld kéz
2012. máj. 25. 12:36
3/5 anonim válasza:
Mit jelen az hogy nem néz hülyének?:)
.
knights of the old republic sorozat
mass effect sorozat
D.A. nak van 2. ja persze roszab ha igaz
Witcher (1, 2)
Fable? (3?) (bár inkáb akciós)
netán valami "retros"?
Wizardry 8 (3D s de hát régi jaték)
.
magyaritások szerintem sokhoz biztos vanak már csak neten kel keresgélni
(ha te irtad hogy kelene magyaritás)
4/5 A kérdező kommentje:
am úgy értem hogy a gép nem néz hülyének pl mint fable 2 őbe ki az a hülye aki 1 kézfogás és 1 fingás hejett a fingást választja meg hogy csak ijen 1 szavas válaszaim vannak ...
2012. máj. 25. 14:26
5/5 anonim válasza:
Fable 2 nincs pc n igy nemtudom milyen meg nemnis érdekel igy
viszont 1 az egész jó volt persze akció a lényege
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!