Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Online modern szerepjátékok?

Online modern szerepjátékok?

Figyelt kérdés

olyan szerepjátékokat keresek ami nem középkori meg varázsolásos:D(pl.:metin2,Bitefight)

Engem inkább katonás,modern háborús, mafiás meg ilyenek érdekelnek, nyelv mind1

2012. máj. 24. 21:44
 1/3 A kérdező kommentje:
autós is szóba jöhet mint pl a MetalDamage volt.
2012. máj. 24. 21:48
 2/3 anonim ***** válasza:

Sajnos ilyen online szerepjáték nincs :(

Legalábbis amenyire én tudom.Ha unod az ilyen fantasy szerepjátékokat mint a World of Warcraft,Metin..stb és valami "modernebb" világban játszódo szerepjátékra vágysz akkor inkább sci-fi,futurisztikus,úgymon jövőben játszódó szerepjátékok jöhetnek szóba,de sajnos abból sincs túl sok.Például:

Star Trek Online

Planet Calypso

Fallen Earth

EVE Online

Bounty Hounds Online

Global Agenda

Star Wars The Old Republic

Hellgate

Perpetuum (magyar MMO)

Esetleg ami a leginkább megfelel neked az a Crime Craft és All Points Bulletin.De én személy szerint nem igazán nevezném szerepjátéknak ezeket,mivel nem kell "szerepet" játszani benne,mint történet,küldetések,haladás olyan nincs bennük.Inkább egy online TPS játékhoz hasonlítanak.Csak annyi a cél hogy irtsd az ellent XP-ért egy adott területen és kész.De lehet bennük saját karaktert csinálni,fejleszteni azt és van bejárható terület ami miatt valamelyest szerepjáték hangulatuk van,de nem igazán nevezhető annak mivel szín tiszta PvP harc az egész játék alapja mint egy online FPS/TPS-ben.De ha ilyen is megfelel akkor elég sok online FPS játék van,azok között is keresgélhetsz.Mint:

Alliance of Valliant Arms

Americas Army

Combat Arms

War Rock

Arma 2 Free

Battlefield play 4 free

BlackLight Retribution

Nagyon sok ilyen van.

Esetleg még a The Secret World is ráillik az elképzelésedre,de még nem jelent meg de ha minden igaz ez egy modern időben játszódó online szerepjáték lesz.

2012. máj. 24. 23:03
 3/3 anonim ***** válasza:
Hát ha modernebb játékot keresel akkor ajánlom neked: JTF join task force-ot ami egy jelenidőben játszódó startégiai játék.
2012. máj. 29. 20:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!