Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Mi a Star Wars The Force...

Mi a Star Wars The Force Unleashed 2 története?

Figyelt kérdés
Pár perce játszottam végig az első részt, és mindenképp végigjátszom a 2. részt is, csak kíváncsi vagyok addig, hogy folytatódik, mert ugye kétféle lezárás volt. És mennyivel változott a játék az első részhez képest ? Még jobb lett mint az első ?

2012. máj. 24. 15:31
 1/2 anonim ***** válasza:
Berág a Sith tanítvány mesterére és ki akarja nyiffantani.
2012. máj. 24. 16:46
 2/2 anonim ***** válasza:

Háát, ahogy vesszük a story jobb csak qrva rövid sajna!

Nem sokat változott más a történet a szereplő ugyan az(vagyis majdnem de megtudod ha játszol vele)!

NEM unalmas önismétlő küldetések vannak mint az elsőben hanem változatosak és a története is jobb!

A harmadik Feluciai pályán besokalltam, kész nem bírtam tovább kellett egy kis pihenés mielőtt folytatom :D

Mindenképpen játszd ki nekem nagyon tetszett és többször is végigvittem sokkal jobb mint az elődje!

Remélem segítettem!

Üdv.:Scorpion30

2012. máj. 25. 21:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!