Wow-ban melyik kaszt az, amivel jól lehet tolni a pvp-ket?
Tudom, hogy volt már ezer ilyen kérdés, de mindig az a válasz, h mindegyik. Ez tényleg így lenne? Mert én mágust akartam kezdeni, aztán más fórumon meg azt olvastam, hogy lealázzák a mágust simán.
És én nem szeretném ha x hónap után, 80-as szinten derülne ki, hogy tényleg semmire nem jó az adott karakter...
Elsősorban olyan karaktert szeretnék, ami jó pvpben, egyéb más harcokban és nem hal meg 1 perc alatt 60szor...
Warlock,Mage téren gondolkodom, a közelharcos nem érdekel.
pvp-re a melee a jó, nekem feral dudum van és elég jó, már 38on is :D de ha gondolod van egy 78as UD lockom, brutál destru talenttel, 2855 GS-sel, 1500 kreditért a tied :D (de a kaszterek nem a legjobb pvp-k)
Ja, amúgy amit istenítenek az a Blood dk (nekem nem adja)
Igen , gear és skill számitt ..
Én a blood dk-t szeretem 2v2re haverral most ugyvagyunk hogy 2 blood dk 4800+os resivel .. persze gondolom te tört szerveres vagy mert mondtad hogy csak 80ra....
Attól függ hogy mire akarod a karit ? dps? heal?
Ha caster dpskell arénára demon warlock a 4.3ban nagyon odaba*z , és a shadow pap is egy slow/stun-oló dps mellett ..
Healre restoShaman discpPriest .. meele mellé meg pala.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!