GTA San andreas nagyon bugos. Miért?
Figyelt kérdés
Az lenne a problémám hogy nem régiben letöltöttem a gta san andreast de nagyon bugos..többször is leszedtem különböző oldalról de úgyan azok a bugok..mondom a főbb bugokat : Pislognak lilán,zölden a házak az aszfalt a járda néhány városrészen meg vannak utcán emberek amiknek az oldaluk ilyen fálig átlátszó.. mitcsináljak hogy jó legyen? köszönöm előre is!!! (és nem kérek olyan kommenteket hogy már nem drága járék megvehetem volna nem töltögetni kéne..mert meg vettem már 3szor is eredeti cd-n de az egyiket öcsém törte szét másikat meg egyik haverom a harm,adikat meg eladtam.. több pénzt nem akarok rá kiadni azért nem vettem meg megint..főleg hogy egyre ritkább a boltokban..)2012. máj. 23. 19:48
1/2 anonim válasza:
Kellene egy pár adat a gépedről mert lehet hogy a videókártyáddal van baj...
2/2 anonim válasza:
Elsősorban frissíts a videókártya driverén, hátha segít.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!