Vki tud segíteni?
Figyelt kérdés
Minecraftba kicsit elkóboroltam és most nem találom a házamat.Tudtok adni vmilyen tippet hogy a legegyszerűbb megtalálni a házam?2012. máj. 23. 13:48
1/6 Mészáros Benjamin válasza:
Ha volt ágyad és márt aludtál is benne akkor készíts egy iránytűt és az visszavezet.Reméllem tudtam segiteni
2/6 A kérdező kommentje:
Az a baj mikor eltévedtem csináltam ágyat és kitettem a puszta közepére és mindig vittem magammal hogy mikor este van lefeküdhessek ne haljak meg.Az is próbáltam hogy magam alá pakolok 25-30 követ és hátha a magasból látom a kivilágított házat de az se volt jó mert nem láttam meg este :/
2012. máj. 23. 14:52
3/6 anonim válasza:
én szoktam építeni egy baszomnagy oszlopot a házam mellé, és azt könnyen meglátom messziről. Meg ajánlatos egy iránytűt is craftolni, ha van hozzá elég anyagod :)
4/6 A kérdező kommentje:
Sajnos nem tudom hogy kell iránytűt craftolni :/
2012. máj. 23. 16:15
5/6 Mészáros Benjamin válasza:
Középre egy redstone és körbe vas.Kivéve a sarkokat.
Indulj el visszafele és keress olyan pontokat amit megjegyeztél.Ha pedig nememlékszel semmire akkor szerintem hagyd a fenébe azt a házat és kezdj egy újat azon a mapon.Tipp:ha elmész a házadtól soha de soha ne aludj.Ötlet:Csinálj térképet.
Térképet úgy kell craftolni hogy középre berakod az iránytűt és körélapokat raksz.Lapotpedigúgy kell hogy 3 cukornádat egymásmllé teszel.Ha le is mentél a térképről akkoris megtudod nézni hogy kb milyen égövet meress pl havasat vagy sivatagot stb.Ezek szerint tudsz majd tájékozódni és nagyjából tudod majd mit kell keresned ahhoz hogy hazajuss.Reméllem segitettem
6/6 anonim válasza:
Megoldást nem, de tanácsot adok : házadnál f3 és az xyz t kimásolod egy papirszeletkére .. Késöbb ha nem találod a házad, probálj közeledni a ponthoz
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!