Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » GTA San Andreas triatlon?

László22 kérdése:

GTA San Andreas triatlon?

Figyelt kérdés

Érdeklődnék olyanoktól akik már megcsinálták ezt a versenyt, aki tudja annak nem magyarázom el aki nem az meg nem tud nekem segíteni benne. Na szóval ott vagyok a kijelölt helyen szombaton és vasárnap is és azt írja ki a gép hogy a kotyogó kakas nem áll készen, ez számomra azt jelenti hogy nem elég a képességem ahhoz hogy kiálljon velem ne nem vagyok benne biztos, ha igen menyire kell felhúzni az úszás, kitartás és biciklizés képességet hogy tudjak menni benne? Ha nem az a baj akkor mi lehet pontosan? Amúgy amit leírtam képességeket kb közepesen vannak.

Csak normális válaszokat várok és aszerint válaszolok.

2012. máj. 22. 10:33
 1/5 lada9748 válasza:
Ezt én is próbáltam,de nekem is azt írta ki hogy a kotyogó kakas nem áll készen. Szerintem nem az lehet az oka mert nekem minden maxon volt és nem akarta a rendszer elindítani.
2012. máj. 22. 17:53
 2/5 A kérdező kommentje:
Rendben, de akkor mi lehet az oka hogy nem indítja el, másoknak meg elindítják, rengeteg videót láttam, amire gondolok az akkor egy javítás lehet amit később tettek bele a Rockstarosok, de jó lenne egy megerősítés valakitől aki már megcsinálta. Várom a válaszokat, köszönöm.
2012. máj. 23. 08:29
 3/5 A kérdező kommentje:

Francba megtaláltam saját magamnak a választ :D

A san Andreas ban rendeznek triatlon versenyeket is. a triatlon verseny ezekből áll: úszás, biciklizés, futás. Csak akkor tudsz indulni a triatlon versenyen ha megszerezted az összes várost és elég magas a bicikli tapasztalatod. Két helyen rendeznek Triatlon versenyeket: Los Santos-ban a Santa Maria parton és Palomino kisvárosában.

[link]

Itt találtam meg :D

Kérem magamtól a zöld kezet :D :D

2012. máj. 23. 10:45
 4/5 anonim válasza:
Én ilyeneket nem derítettem fel a játék folyamán csak miután kiakasztottam..hogy legyen mindig valami érdekes a játékban küldetések után is ..:)azóta mióta kikasztottam a cross versenytől triatlonig mindet megcsináltam első helyen :) tudom hogy nem a kérdéshez helyes válasz de gondoltam elmondom hogy előbb kikasztani aztán felderíteni a játék szuper tulajdonságait-hasznait :)
2012. máj. 23. 20:28
 5/5 A kérdező kommentje:
Félre értés ne essék, nem elsőnek akasztom ki a játékot, most újra kedvet kaptam hozzá és azért kezdtem el, csak ügye elolvastam a fórumokat, és ott olvastam róla de erről sok oldalon nem volt szó hogy meg kell lennie mind a 3 területnek hogy elindulhassak rajta. Én is mindig kiakasztom és utána kezdem el felderítenia különböző extrákat, de ezt nem találtam meg. De már sikerült otthon elindítani a versenyt :D
2012. máj. 24. 11:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!