Mennyibe kerül a Sims 3?
Figyelt kérdés
2009. jún. 28. 10:16
11/25 anonim válasza:
1 hónapja a tescoba 9900 ért láttam
12/25 anonim válasza:
Ha annyira szereted, hogy pénzt szánsz rá szerintem vedd meg inkább a Gyűjtői kiadást. Az mindig ugyanannyi :)
www.576.hu
13/25 anonim válasza:
sajnos az az egy baj van vele hogy még kell hozzá egy 11 ezer forintos videó kártya különben semmit nem ér a játék
15/25 anonim válasza:
13.990-ért vettem meg a Tesco-ban, de nem működik...:P
16/25 anonim válasza:
10-15 ezer ft. :) a Tesco-ba 11500.-
17/25 anonim válasza:
Hát a válaszolók többsége úgy tűnik lány. Egyáltalán nem nagy a gépigénye, Shader Model 2.0-ás videokártya kell hozzá, amit már 2002-3-ban is lehetett kapni. De én nem ajánlom azt, sőt még a 3.0-ásat sem, de ha az a 11 ezres videokártya olyan sok (ami sok, az a 170ezres HD5970, 5.0-ás) akkor lehet 3.0-ás. Ajánlom a 6800-at, de inkább 7600. AGP-t vegyél ha AGP csatlakozó van az alaplapon, PCI-e legyen ha PCI-e csatlakozó van az alaplapon.
18/25 anonim válasza:
De gondolom a kérdező is lány, azok vesznek meg minden Simset eredetiben. Am az ára nem nagyon ment le, a gyűjtőit ajánlom a dizájnos ajándék Sims pendrive végett.
19/25 anonim válasza:
13 (!!!) éves a gépem, és simán megy rajta :)
20/25 anonim válasza:
sztem ne vedd meg hanem tölsd le torrentel
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!