Megéri-e xbox 360-at venni (fehérben) kinect nélkül?
Fontos: mindenképpen ki lesz kódolva. Úgy tudom ha kikódoltatom akkor a live mód megszűnik. Ezért akarok fehéret mert úgy tudom abban alapból nincs live mód a feketében pedig van és ezért kérik el a szaftos árát. (Nem vagyok otthon a témában)
Kérdések :
1.megéri-e
2.ha ki van kódolva akkor lehet e még eredeti játékot átszani rajta?
3.rendesen bírja a fehé xbox?(4óránál úgy se tudok többet játszani)
4.miben külömbözik a feér a feketéből
mondjatok sok érvet...
HÜLYESÉGEKET NE!
a fehér 4 gigás,a fekete pedig 250 gigás
rendesen bírja használatot,akár 10 órát is naponta
lehet eredeti játékkal játszani ha ki van kódolva
se a fehérben,se a feketében nincs live mód azért elő kell fizetni
Annyi a különbség a fekete és fehér közt, hogy az egyik fehér a másik meg fekete színű. *badumtss* Nincs más különbség.
Modolt box-szal is tudsz eredetivel játszani (de mivel modolod a boxot így eredeti játékkal sem tudsz majd multizni, ha erre akartál kilyukadni) és ha megkérhetlek, csak kinect NÉLKÜL vegyél, mert a kinect az eddig az évtized legnagyobb hülyesége. Hiába hangzik jól a marketingszövege, a gyakorlatban hatalmasat bukik.
Live mód, ahogy te fogalmaztál, minden xboxnál van, arra felcsatlakozhatsz akár rózsaszín boxal is. A különbség annyi, hogy fehéret már egy ideje nem árulnak már, ha régi szériás, szinte kivétel nélkül megpurcantak. Gondolom te is használtan akarod venni, én nem tenném.
Mostanában flashelik a gépeket, na most ez elég sokféle lehet, de amelyiknél nem érdemes eredeti játékkal sem játszani, mert amint az felteszi a frissítést, szépen le is törli a flasht, és utána csak eredetivel fog menni. Ebbe a témába amúgy ásd bele egy kicsit magad, ezeknél a konzoloknál már nem úgy működnek a dolgok, mint régen egy ps1-nél vagy ps2-nél, ezek már szenvedősek. Pl az sem mindegy milyen lemezre írod, milyen progival, hogy, stb.
A fehér a feketétől meg abban különbözik, hogy a fehérek az arcade illetve a premium kategóriás gépek voltak, szóval gyengébb a felszereltségük, mint a feketének (zsinóros controller, kicsi vinyó, összekötő kábelekből nincs annyi hozzá. Nem vennék már fehéret.
Lehet h ezek utan mar feketet veszek
Van valakinek halo4 játéka???
Az másoljamár le vagy küldje mar el valahogy...
Figyu én csak a szomszéddal meg a bátyámmal játszok de aki ilyen nagy halo fan az átjöhetne játszani...
de hozzon magával xbox joysticket mert kajak jó lenne egyet tolni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!