Skyrimban ezt meg lehet csinálni?
Figyelt kérdés
Hogy a Khajiitok bemehessenek a városba?
Mert láttam egy képet, ahol bennt voltak, de lehet, hogy az csak egy mod volt.
2012. máj. 20. 18:25
11/14 A kérdező kommentje:
Akkor nem vagyok ezzel egyedül:D Én meg egyszer csináltam egy Thieves Guild-es munkát, és elküldtek kirabolni egy fazont, és mikor odaértem, akkor jöttem rá, hogy az egy Khajiit. Úgyhogy őt nem voltam hajlandó kirabolni, betöltöttem egy korábbi mentést, és akkor szerencsére egy másik munkát adott:D
2012. máj. 31. 15:59
12/14 anonim válasza:
Én azt hiszem Riftenbe találkoztam egy khajiittal.
13/14 anonim válasza:
sry az ekezet miatt. Hat en egy budos varosba se lattam khajiitot.Tom ,hogy ki vannak tiltva mert kocsogok. Amugy en csipazom oket de ha szemelyeskedek amit nagyon szeretek akk nem szeretem oket.
Orulok ha latok legalabb egy khajiit banditat!
Amugy skyrimben nagyon keves khajiit es argoniai van. amit nagyon sajnalok.
Meg ha ranezel egy khajiitra akk nem vmi bizalom kelto foleg ,hogy gyanus hangon mondja ,hogy udvozol teged meg a penzed.
14/14 anonim válasza:
Riften-be az egyik küldi után ránk támad egy khajiit ha jól emlékszem akit felbéreltek a megölésünkre
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!