Bishop1005 kérdése:
Kéne egy olyan hobby, ami nem köthető össze se biciklizéssel, fegyverekkel, sem rc vel, és kültéri hobby legyen, tehát nem kell olyan hogy zenehallgatás, meg kockulás, meg ilyenek és ne kelljen hozzá jogsi,?
Figyelt kérdés
hobby2012. máj. 20. 17:47
3/10 A kérdező kommentje:
:) igaz, de mivel írtam hogy nem benti ( házon belüli) kéne hanem vmi szórakoztatóbb, igen az olvasásnál szórakoztatóbb alig ha van de komolyan, és a kézbesítés se nyerő
2012. máj. 21. 20:37
5/10 A kérdező kommentje:
igen, de nekem hobby kell, nem pedig pillanatnyi szórakozás, érted???, a hobby az vmi amivel foglaklozol ha van szabadidőd, és bármikor, pl, rc, airsoft, paintball, biciklizés, de nekem ezeken kívűl kellene vmi haszno ami kültéri
2012. máj. 24. 19:27
6/10 gepzene válasza:
Amiket te felsoroltál, azok se hasznosak. Koncertre járás alatt egyébként nem azt értem, hogy egyszer, hanem akár zenekarkövető életmódot. Az kemény. Extrém sportok nem gyere be? Simán foci, röpi, kosár?
Hasznos lehet akármelyik szakma mint hobbi, főleg ha kert és ház épül általa. A koldulás is kimondottan hasznos kültéri hobbi, csak persze biztos unalmas kicsit. Szemetet viszont szedhetne nyugodtan mindenki, aki nem találja fel magát a szabadidejében. El se tudom hinni, hogy van ilyen, ezért lehet, hogy itt-ott viccelésbe fullad az ötletelés...
7/10 A kérdező kommentje:
ehhez csak ennyit : :::)))
2012. máj. 28. 19:37
8/10 anonim válasza:
Az elég hobby ha építesz? Építs pl. egy szélerőművet.. vagy kertészkedj :) Van aki hobbykertész. Esetleg a fára is lehet építeni kis házikót :) Mindenki imádja, nem csak a gyerekek. Az RC miért kizárt? Szerintem baromi jó!
9/10 anonim válasza:
Monocikli. Én hamar megtanultam, és fejleszti a hatodik érzékedet, az egyensúlyérzéket. Kevesen tudják de ez létezik. :)
10/10 anonim válasza:
szerintem se zárd ki az rc-t.
olcsón is lehet szerezni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!