Azphel's Curse, ez pontosan mi? Hogy lehet megtörni? Miért kapom? Aion Free To Play Nexus/Nerthus.
Figyelt kérdés
A fő probléma az lenne hogy nem először kapom...sokan írták hogy mert kis szintűeket ölök...hát igen...1. nek még értem is mert öltem...de azóta 1x sem öltem meg barna nevűeket. Éppen ezért nem értem miért kapom. Aion Eredeti Szerver. Nexus.#Aion #azphel's curse
2012. máj. 20. 14:42
1/2 anonim válasza:
ezt akkor is kapod ha kissebb szintueket olsz, pl 8-9 lvlel kisebb
2/2 A kérdező kommentje:
Ez oké...de értelmetlen...most megölöm a pirosat...akkor is kapok..de akkor mit ölhetek??!?!?!?? azért van a rift hogy pvpzzünk nem?? így értelmetlen a játék...(javít: Spatalos szerver)
2012. máj. 21. 10:50
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!