Hát igen...
Bethesda az nagyon tud teljes egészében jó játék amiket csinál
viszont Gothic osokbak gondolom nincs akora költségvetésük és mindég akora fába vágják a fejszéjük
amugy nem rossz a Gothic de valami még se stimel vele
legjobb Oblivionban hogy belsonéźet van
(aki nem szereti az meg kulsobe is tud játszani)
és igazán szabadnak érzed magad konyen kezelheted az utazást de még morrowindben is átlatható volt a térkép
gothic ban csak veni lehet és nem vlami húdejók és nincs gyors utazás
bár Gothic is nagy nyilt világal kecsegtet ez valahogy csak egy ábránd... valahogy hiába van 4-10 út is ere ara mégis lineárisnak tünik az egésź
túl rörténet központú is
még elderscrolls okban szószerint azt csinálsz amit akarsz bármit
hös vagy anélkül hogy höstetet tenél:p nemtudom...
amugy persze nagyon hangulatos a gothic világa
de valahogy ez a hangulat sok helyen a gothic 1 ben nagyon jó grafika és kisé esetlenség miat azért nekem nem a legjob (gothic)
gothic 2 ben teljesedik ki szerintem a hangulata a gothic világnak
aztán gothic 3 ban jól felforgasák viszont kapunk helyete kötetleneb játékot és sokal szeb játékot
aztán a folytatásai szerintem meröben csak a pénz miat készültek és mindég más fejlesztöjel stb...
amugy anyira nem roszak azok sem gothic 4 arcania meg a risen ek sem...
.
olyan ez mint a witcher el nagyon jó minden valahogy mégse tetszenek nekem (anyira mint elvileg kéne)
viszont bethesdanak nagy rajongója vagyok
de talán "könyü" dolguk van
hatalmas válalathoz tartoznak ZeniMax ami billió dollárokat keres ha minden igaz... szóval...
bethesda még csinálta Oblivion motoral Fallout 3 at pl. (poszt apokaliptikus vagyis atomháború utáni világban játszodik de nagyon jó)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!