Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Diablo 3-ba tényleg ilyen a...

Diablo 3-ba tényleg ilyen a poti rendszer?

Figyelt kérdés
Komolyan csak félpercenként lehet inni egy potit?? Ez mekkora idiótaság? Tudom hogy néha dobnak a szörnyek, ilyen kis"lebegő potikat", amiken ha átmegyünk feltölt, de azért elég durva hogy iylen random módon gyógyíthatjuk magunkat nem? Már nem egyszer haltam meg emiatt...Nem lehet ezen valahogy változtatni, valami technika vagy nemtudom?
2012. máj. 19. 15:40
 1/3 anonim ***** válasza:
az lenne idiotasag ha 5 masodpercenkent potizhatnal, igy majdnem halhatatlan lennel
2012. máj. 19. 19:17
 2/3 A kérdező kommentje:
Gondolom nem játszottál a kettővel...ott ha akartad, egyszerre elnyomhattad az összes potit, de nem egyből töltötték fel az életed(3-ba asszem ígyvan), hanem szép lassan töltődött felfele. Kettőbe az a regeneráló ital volt ami egyből feltöltötte.
2012. máj. 19. 22:26
 3/3 anonim ***** válasza:
jatszottam a 2-vel is, de szerintem jobb igy a fel perc, jobban odafigyelsz hogyan jatszol
2012. máj. 20. 06:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!