Timi311 kérdése:
Nagyon megköszönném, ha valaki segítene a Sims 3 pets kiegészítőt felrakni az alapjátékomra?
Figyelt kérdés
A probléma az, hogy az alapjáték sem az eredeti és a kiegészítőt is most töltöttem le. A kiegészítőm pedig nem raros, hanem van egy The_Sims_3_Pets-FLT nevű mappám és ebben pedig fairlight, flt-ts3p-től flt-ts3p. 050-ig vannak a fájlok?Előre is köszy a segítséget :D2012. máj. 19. 14:21
1/5 anonim válasza:
7-zip nevű programot telepíted, utána jobbklikk a .001-re, és kibontás. Ha ez megvan, akkor kapsz (esélyesen) egy ISO fájlt, amit berakhatsz daemon tools-ba, vagy kiírhatod lemezre.
2/5 A kérdező kommentje:
Az rendben van, hogy letöltöm a 7-zip nevű programot, de akkor ezekszerint ha ez megvan és jobb klikket nyomok meg kellene jelenjen nekem az, hogy kibontás ide?
Mert ez az ami nem történik meg. Ha pedig becsomagolom vele és úgy kibontás ide akkor ugyanazt a fájlt bontja ki.:/
2012. máj. 22. 07:19
3/5 A kérdező kommentje:
Megtaláltam és nagyon köszönöm segítséget :D
2012. máj. 22. 07:39
4/5 A kérdező kommentje:
Beillesztettem daemon toolsbs és rákattoltam majd elkezdte telepíteni a játékot, de ehhez frissíteni kell!És elkezdi frissíteni, de kiírja egy kis idő után h. nem tudja frissíteni ilyenkor mi a teendő?Választ előre is köszy
2012. máj. 22. 07:48
5/5 anonim válasza:
Valószínűleg azért nem tudja frissíteni, mert az eredeti játék crackelve van, és nem találja az eredeti fájlokat. Ha crackeléskor csináltál biztonsági másolatot, akkor abból csináld vissza. Ha nem, akkor nézd meg, az alapjáték lemezén rajta van-e, ha igen, onnan is visszamásolhatod. Ha nem találod, akkor telepítsd újra a játékot, és crackelés nélkül telepítsd rá a kiegészítőt, majd csak azután crackeld.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!