Counter-Strike Source. Probléma? Help.
Figyelt kérdés
Ma játszani akartam css-en viszont úgy 5 perc játék után ledobott az egész játék és kiírta a win7 hogy hl2.exe működése leállt.Gondoltam újratelepítem a játékot és minden jó lesz de mégsem.Nem tudom mi lehet a baj mert eddig soha nem csinált ilyet.A válaszokat előre köszönöm.2012. máj. 18. 21:34
2/3 anonim válasza:
Hali! Nekem is ugyenez volt a gondom, úgy sikerült megoldani hogy ujrainstalláltam a DirectX9-es verzióját mert a játék még azt használj és gurult utána a játék, de ha igy se menne, ajánlom hogy töltsd le a Counter strike source auto update-ert rakd be a mappába ahol a játék van és had frissitse a játékot.
3/3 anonim válasza:
Ha valakinek nem menne még 1 lehetséges megoldás:
http://www.youtube.com/watch?v=8hrr5MvqsXY
Letöltöd a videóban szereplő fájlt(ott van a "több megjelenitése" fül alatt a link, a videó alatt), kicsomagolod a megadott mappába és mennie kell! (Ha a kicsomagolás után nem talál szervereket, javaslom hogy tölts le valami autoupdate programot a CSS-hez és futtasd le, nekem is ilyen problémám volt és az segitett)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!