Dama4404 kérdése:
Call of Duty 4 MP probléma?
Figyelt kérdés
Az a nagy helyzet, hogy letöltöttem a cod4-et és nem indult el a multiplayer (anyira sem hogy a menüt beadta volna, ezért a továbbiakban pls ne írjátok h console-ba írja be h connect + ip thx) és ezért utána néztem, több órás kutatás után leszedtem egy használhatót, pacheltem 1.6 majd 1.6-1.7 re és el is indult... De ma (egy héttel késöbb) megint ugyan azt a hibát írta ki h "az iw3mp.exe működése leállt!" Ez oké, de azt miért nem írja má le hogy miért??? Lécci akinek van ötlete vagy linkje akk komment :) Előre is kösszönöm: Dama2012. máj. 18. 19:51
1/2 anonim válasza:
az is lehet, hogy a letöltésben volt valami gubanc.. Töltsd le újra a codot, patcheld (1.6 és utána 1.7) töltsd le az X-firet és ott tudsz szerókat keresni
2/2 A kérdező kommentje:
rendben letöltöm, és Xfire-m már van kössz a tippet:)
2012. máj. 18. 21:15
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!