Tudtok nekem olyan PC-s játékot ajánlani, amiben szép tájakat, esetleg városokat járhatok körbe, de ugyanakkor izgalmas és leköt?
Gothic okban is azért van sok akció
vagyis gyilkolás
sajnos minden "normális" kinézetüben van akció mint pl. a most top Skyrim ben is
persze egyikben sem muszáj harcolnod
általában csak medve farkas troll:p ami megtámad és nem akad le rólad
meg persze sárkányok xd meg sokminden
de sárkányok álatálaban rád se támadnak inkább ha sok minden más is van a környéken
na jó nem irok ezekrol kisregényt
mindenesetre ha jó géped van és pár kiseb akció nem probléma akor ajánlot kiprobálni öket
föleg Skyrim et mivel kész müvészi alkotás
.
olyan játék ami szép és nem tartalamaz akciót hát...
keresgélhetsz szociál mmo kat
mint pl. Second Life
én nem játszotam vele
vagy kalandjátékokat
mint pl. Myst V
és hasonlók
de olyan nincs hogy semi akció ne lene benük nem nagyon értem ez mért fontos
élet is eröl szólt vagy szól is
szóval ha ilyen szociális kell akor marad Sims ek meg hasonlók
vagy maradnak a mégjoban nem rpg k vagyis ahol nincs belsö se hátmögöti nézet hanem sok karakter közt strátégia szerüen játszol
persze sok szép és jó játék van
de ami nem tartalmaza a kritériumaidat olyan szerintem egy sincs ami igazán szép szabad és nagy
Minecraft ban is van akció és nem is szép
persze mint irtam végerdménybe legtöb igazán szép és nagy rpg sandbox játékban nem feltétel hogy akcíóz max ritkán iletve nyugodtan futhasz a farkasok elöl városokba:p
lóval még könyeb
persze én félelmbe job szeretem kiiktatni a fenyegetést minthogy fusak a bizonytalan megmenekulésért:p
ha szülö vagy ? és fiatal gyerekednek szeretnél játékot
biztos hogy rpg kel?
sok jó gyermek játék van
persze meglátni azokban is a kártékonyságot is:p
ugy mint Raving Rabbids pl.
hm
szóval kelene konkrétum
majd keresgélek azért
kalandjátékok közt biztos van sok amin a lényeg az ilyen régészet szeru kincs keresës stb mindez szép tájakon
Omega Stones pl. ...
Ja látom nem irtad hogy rpg kell
csak mivel köbejárást tájakat irtad
ezek igazán ugy teljesednek ki ha egy karaktert belsö vagy közeli nézetböl irányitasz
.
Black and White (1) és 2 is jó kis nyugis játék
általában...:)
mivel a harcok itt is megmutatkoznak
de békésen is meglehet oldani feladatokat
ha nem ismerös
ez egy "isten szimulátor" stratégia nem sajnos valami igen kiserejü istenség vagy csak:p iletve hivök adják eröd gondolom ezért nincs igazán korlátlan lehetöség bene
pedig igazán lene a black and white sorozatban kiaknázandó lehetöség
nagyon szép játék az a lényeg
csak hát nekem unalmas...
sokal töb lehetöséget adna maga a játék világa hatalmas változatos területeket változatos epületeket
változatos varázslatokat
de mindez hiányzik belöle
egyszerüen ha sokat játszol vele rájösz hogy egyáltalán nem vagy "isten" a játedkban és még sandbox ozni se tudsz rendesen
sandbox amikor azt csinálsz amit akarsz
.
netán Spore játék ez ilyen egysejtütöl induló késöb galatikus civilizációvá növö stratégia
érdekes játék és elegé gyerekeknek való
lényegében nem agresziv
de ara is van lehetöség persze...
Fúúú. :D Néhol nem bírtam követni, amit írtál, de nagyjából fogom. Az akció nekem azért nem kell bele, mert most olyan hangulatú napjaim vannak, amikor csak leülök és kikapcsolódok. :D Meg alapból nem vagyok híve a gyilkolásnak [csak azért, mert nagyon béna vagyok benne, mindig hamarabb leölnek, mint felfognám a helyzetet... :D meg mert alapjáratom nagyon ijedős vagyok :D]. Nem szülő vagyok, magamnak kell és amúgy a B&W2 fent van a gépemen, csak a fene egye meg, kihaltak a nőim és annyit szenvedtem azzal a hülye pályával már, hogy nincs erőm befejezni. :D
Alapvetően olyan játékot keresek, ami a szépérzékemet eteti rendesen és lehetőleg legyen valamikor vége is. :D A Skyrim nagyon függővé tenne, ahhoz pedig nekem nincs időm, sajnos. :\
Egyébként ez az Omega Stone felkeltette az érdeklődésemet és utána is nézek, köszi az infot. :D [A Gothic tényleg nem szerencsés nekem.]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!