Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Tudtok nekem olyan PC-s...

Tudtok nekem olyan PC-s játékot ajánlani, amiben szép tájakat, esetleg városokat járhatok körbe, de ugyanakkor izgalmas és leköt?

Figyelt kérdés
Gyilkolás, lövöldözés, vér, horror, zombivámpírmúmia kizáró ok.
2012. máj. 18. 19:08
 1/6 anonim ***** válasza:
GOTHIC 3 ha felnyomod maxra a grafit gyönyörű game
2012. máj. 18. 21:36
 2/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen, megnézem! :)
2012. máj. 19. 15:44
 3/6 anonim ***** válasza:

Gothic okban is azért van sok akció

vagyis gyilkolás

sajnos minden "normális" kinézetüben van akció mint pl. a most top Skyrim ben is

persze egyikben sem muszáj harcolnod

általában csak medve farkas troll:p ami megtámad és nem akad le rólad

meg persze sárkányok xd meg sokminden

de sárkányok álatálaban rád se támadnak inkább ha sok minden más is van a környéken

na jó nem irok ezekrol kisregényt

mindenesetre ha jó géped van és pár kiseb akció nem probléma akor ajánlot kiprobálni öket

föleg Skyrim et mivel kész müvészi alkotás

.

olyan játék ami szép és nem tartalamaz akciót hát...

keresgélhetsz szociál mmo kat

mint pl. Second Life

én nem játszotam vele

vagy kalandjátékokat

mint pl. Myst V

és hasonlók

de olyan nincs hogy semi akció ne lene benük nem nagyon értem ez mért fontos

élet is eröl szólt vagy szól is

szóval ha ilyen szociális kell akor marad Sims ek meg hasonlók

vagy maradnak a mégjoban nem rpg k vagyis ahol nincs belsö se hátmögöti nézet hanem sok karakter közt strátégia szerüen játszol

persze sok szép és jó játék van

de ami nem tartalmaza a kritériumaidat olyan szerintem egy sincs ami igazán szép szabad és nagy

Minecraft ban is van akció és nem is szép

persze mint irtam végerdménybe legtöb igazán szép és nagy rpg sandbox játékban nem feltétel hogy akcíóz max ritkán iletve nyugodtan futhasz a farkasok elöl városokba:p

lóval még könyeb

persze én félelmbe job szeretem kiiktatni a fenyegetést minthogy fusak a bizonytalan megmenekulésért:p

ha szülö vagy ? és fiatal gyerekednek szeretnél játékot

biztos hogy rpg kel?

sok jó gyermek játék van

persze meglátni azokban is a kártékonyságot is:p

ugy mint Raving Rabbids pl.

hm

szóval kelene konkrétum

majd keresgélek azért

kalandjátékok közt biztos van sok amin a lényeg az ilyen régészet szeru kincs keresës stb mindez szép tájakon

Omega Stones pl. ...

2012. máj. 19. 15:51
 4/6 anonim ***** válasza:

Ja látom nem irtad hogy rpg kell

csak mivel köbejárást tájakat irtad

ezek igazán ugy teljesednek ki ha egy karaktert belsö vagy közeli nézetböl irányitasz

.

Black and White (1) és 2 is jó kis nyugis játék

általában...:)

mivel a harcok itt is megmutatkoznak

de békésen is meglehet oldani feladatokat

ha nem ismerös

ez egy "isten szimulátor" stratégia nem sajnos valami igen kiserejü istenség vagy csak:p iletve hivök adják eröd gondolom ezért nincs igazán korlátlan lehetöség bene

pedig igazán lene a black and white sorozatban kiaknázandó lehetöség

nagyon szép játék az a lényeg

csak hát nekem unalmas...

sokal töb lehetöséget adna maga a játék világa hatalmas változatos területeket változatos epületeket

változatos varázslatokat

de mindez hiányzik belöle

egyszerüen ha sokat játszol vele rájösz hogy egyáltalán nem vagy "isten" a játedkban és még sandbox ozni se tudsz rendesen

sandbox amikor azt csinálsz amit akarsz

.

netán Spore játék ez ilyen egysejtütöl induló késöb galatikus civilizációvá növö stratégia

érdekes játék és elegé gyerekeknek való

lényegében nem agresziv

de ara is van lehetöség persze...

2012. máj. 19. 16:02
 5/6 A kérdező kommentje:

Fúúú. :D Néhol nem bírtam követni, amit írtál, de nagyjából fogom. Az akció nekem azért nem kell bele, mert most olyan hangulatú napjaim vannak, amikor csak leülök és kikapcsolódok. :D Meg alapból nem vagyok híve a gyilkolásnak [csak azért, mert nagyon béna vagyok benne, mindig hamarabb leölnek, mint felfognám a helyzetet... :D meg mert alapjáratom nagyon ijedős vagyok :D]. Nem szülő vagyok, magamnak kell és amúgy a B&W2 fent van a gépemen, csak a fene egye meg, kihaltak a nőim és annyit szenvedtem azzal a hülye pályával már, hogy nincs erőm befejezni. :D

Alapvetően olyan játékot keresek, ami a szépérzékemet eteti rendesen és lehetőleg legyen valamikor vége is. :D A Skyrim nagyon függővé tenne, ahhoz pedig nekem nincs időm, sajnos. :\

Egyébként ez az Omega Stone felkeltette az érdeklődésemet és utána is nézek, köszi az infot. :D [A Gothic tényleg nem szerencsés nekem.]

2012. máj. 22. 16:33
 6/6 anonim válasza:
Life is Strange, Detroit: Become Human
2023. febr. 11. 10:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!