Yugioh power of chaos, pontosan milyen játék ez? Részletek?
megéri
van hozzá két kiegészítés azokat töltsd le hozzá magyarositsd le és játsz
Nem szükséges hozzá a magyarosítás hiszen annyira egyszerű a nyelvezete hogy nem okoz problémát, én a géptől tanultam meg hogyan kell felhasználni a lapokat, meg ügye van a tutorial rész ahol megmutatja az alapokat, a többi már magától értetődik. Alap esetben egyszerű kapsz 5 lapot, vannak lények és mágikus kártyák, és transformációs lapok, a lényeket támadó vagy védekező módban tudod lerakni, attól függően hogy melyik az erősebb számára, az első szám a kép alatt a támadó értéke, a második a védekező, a védekezőt vízszintesen a támadót függőlegesen teszi le, jobb gomb a támadó pozíció a bal a védekező, sok lény rendelkezik mágikus tulajdonsággal, és attól függően hogyan találták ki a lapot vagy a meghalása előtt aktiválódik vagy mondjuk védekezőben van és megtámadják és akkor aktiválódik, a mágikus kártyákra is vonatkoznak szabályok, vagy úgy játszod ahogyan én, szóval megtanulod a géptől mi mit jelent, vagy le magyarosítod, vagy elolvasol pár fórumot ahol ezzel foglalkoznak,a játék lényege az hogy meg kell verni a gépet, az első részben Yugit, és gyűjteni kell a kártyákat.
A többit megtalálod a fórumokon.
Ha van kedvetek online bajnokságban részt venni akkor gyertek erre az oldalra:
www.magyaryugioh.5mp.eu
Minden hétvégén van verseny és a Joey the passionnal játszunk
sziasztok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!