Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Yugioh power of chaos, pontosa...

Yugioh power of chaos, pontosan milyen játék ez? Részletek?

Figyelt kérdés
azt persze tudom, hogy kátáyzni kell, de hogy műkszik? megéri elkezdeni játszani? vélemények? szal mindenre kíváncsi vok. :)

2012. máj. 18. 14:42
 1/7 anonim ***** válasza:

megéri

van hozzá két kiegészítés azokat töltsd le hozzá magyarositsd le és játsz

2012. máj. 18. 15:27
 2/7 A kérdező kommentje:
és ez fizetős játék, vagy nem?
2012. máj. 18. 20:11
 3/7 anonim ***** válasza:
nem
2012. máj. 18. 23:17
 4/7 László22 ***** válasza:

Nem szükséges hozzá a magyarosítás hiszen annyira egyszerű a nyelvezete hogy nem okoz problémát, én a géptől tanultam meg hogyan kell felhasználni a lapokat, meg ügye van a tutorial rész ahol megmutatja az alapokat, a többi már magától értetődik. Alap esetben egyszerű kapsz 5 lapot, vannak lények és mágikus kártyák, és transformációs lapok, a lényeket támadó vagy védekező módban tudod lerakni, attól függően hogy melyik az erősebb számára, az első szám a kép alatt a támadó értéke, a második a védekező, a védekezőt vízszintesen a támadót függőlegesen teszi le, jobb gomb a támadó pozíció a bal a védekező, sok lény rendelkezik mágikus tulajdonsággal, és attól függően hogyan találták ki a lapot vagy a meghalása előtt aktiválódik vagy mondjuk védekezőben van és megtámadják és akkor aktiválódik, a mágikus kártyákra is vonatkoznak szabályok, vagy úgy játszod ahogyan én, szóval megtanulod a géptől mi mit jelent, vagy le magyarosítod, vagy elolvasol pár fórumot ahol ezzel foglalkoznak,a játék lényege az hogy meg kell verni a gépet, az első részben Yugit, és gyűjteni kell a kártyákat.

A többit megtalálod a fórumokon.

2012. máj. 19. 09:19
 5/7 zola90 válasza:

Ha van kedvetek online bajnokságban részt venni akkor gyertek erre az oldalra:

www.magyaryugioh.5mp.eu

Minden hétvégén van verseny és a Joey the passionnal játszunk

sziasztok

2012. máj. 23. 20:48
 6/7 anonim válasza:
lászló te egy hülye vagy abban igazad van de nem azok szörny varász és csabda lapok :)
2015. aug. 10. 22:46
 7/7 László22 ***** válasza:
Igen, az a hülye aki mondja. Én legalább a kérdésre válaszoltam, te alpári hülye :D
2016. szept. 12. 10:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!