Mass Effect1-ben hol találkozhattam a Cerberus-al?
Figyelt kérdés
most kezdtem a ME"-t és elég sz@r úgy játszani, hogy az alaptörténetet nem tudom. Végig játszottam az első részt de nem emlékszek a Cerberus cégre.Hol találkozhattam vele?melyik volt az a küldetés, illetve mit kellett csinálni? lehet hogy beugrana ha kapnék ezekre választ, mert még egyszer nem akarom végigjátszani. (nem mintha nem tetszett volna de a kettő a soros most :) )2012. máj. 17. 12:19
1/1 anonim válasza:
Kahoku admirális adja a küldetést a Citadel Towerben (Fellegvár Torony magyarul azt hiszem), illetve felvehető a küldetés úgy is, hogy az Artemis Tau csillaghalmaz valamelyik rendszerének egyik bolygóján (a nevekre már nem emlékszem) kutakodsz. Az ehhez kapcsolódó küldetések amúgy: UNC: Missing Marines(Eltűnt tengerészgyalogosok, talán)--->UNC: Cerberus--->UNC: Hades' Dogs(Hádész kutyái).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!