Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Counter-Strike 1.6 GunGame...

Counter-Strike 1.6 GunGame Szerver telepités help?

Figyelt kérdés
Sziasztok LAN-on akarok csinálni egy GG-Szervert én azt hittem hogy letöltök egy GG-map ot berakom inditom és minden ugyanugy van mint szerveren de más valaki eltudná magyarázni hogy hogy kell csinálni? Suliba akarunk vagy 20-an játszani hálózatról.
2012. máj. 15. 12:54
 1/3 anonim ***** válasza:
Ez kicsit bonyolultabb , mint ahogy képzeled, de majd hátha jön erre valami kocka, aki tud neked segíteni. Pluginok kellenek hozzá, de lehet hogy lan szerverhez nem is lehet pluginokat feltenni
2012. máj. 16. 23:03
 2/3 Papp Bence Gábor ***** válasza:
LAN módba nem lehet gg-t berakni. Csak akkor tudsz gg-t játszani, ha rendelsz egy hostingtól: www.sunwell.hu
2012. máj. 17. 15:39
 3/3 A kérdező kommentje:
De néztem videókat hogy lehet de olyan gyorsan meg bonyolultan csinálják hogy nem értem :S
2012. máj. 17. 17:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!