Son kérdése:
Diablo 2 The Claw Viper Temple-t hol találom?
Figyelt kérdés
The Claw Viper Temple-t keresem elvileg Lost City-ben van de sehol sincs... találtam 1 barlangot de nemhiszem hogy oda kéne lemenni most ezt fedezem fel... Egyáltalán Lost City-ben kell keresnem?2012. máj. 13. 21:22
1/6 anonim válasza:
Bocs hogy nem tudok segíteni, de ez is csak azért van, mert a játék véletlenszerűen kreálja a pályákat tehát nem lehet megmondani nálad merre a található az adott helyszín. És ehhez a játékhoz ezért lehetetlen végigjátszást csinálni.
2/6 Queasy válasza:
Az alagútakat hagyd, kell lennie egy hagyományos útszakasznak a map szélén, ahol átmehetsz a templomhoz.
3/6 A kérdező kommentje:
Az 1.-nek: Annyira nem véletlenszerű.. Mármint attól a helyszín még a városban marad.. Nem pontos helyszínt kértem, tudom hogy mindenkinek máshol van, de mindenkinek ugyanabban a városban.
2012. máj. 14. 14:53
4/6 A kérdező kommentje:
De Lost City-ben van nem?
2012. máj. 14. 14:56
5/6 A kérdező kommentje:
ASDDDDD.......... megvan... átkellett menni a szomszédos városba szinte rögtön megtaláltam.
2012. máj. 14. 15:00
6/6 anonim válasza:
Át kell menni Valley of snakes(vagy valami ilyesmi rég játszottam), és ott bemész.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!