Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Melyik Gothic részével játsszak?

Melyik Gothic részével játsszak?

Figyelt kérdés
Ha elkezdeném a Gothic 4 azzal érteném a játék történet szálait? Mert eddig nem volt szerencsém egyik részhez sem!
2012. máj. 12. 23:07
 1/6 anonim ***** válasza:

1-2-3-4

Azt hittem egyértelmű, hogy azért van egy szám egy játék vagy film vagy akármi címében, mert az annyiadik rész.

2012. máj. 12. 23:27
 2/6 anonim ***** válasza:
olvasd el a történetüket valahol a neten és kezdhetsz akár 4is.de azért a gothic 3 ajánlom figyelmedbe
2012. máj. 13. 07:28
 3/6 anonim válasza:
hát én a kettőt ajánlanám először sztem nem is h az a legérdekesebb de abba lehet sztem legjobban megtanulni mindent már magáról a játékról és az irányítása is sokkal könnyebb mint az egynek az első része az irányítás miatt rossz... de ha azt akarod h nagyon könnyű legyen akkor játssz a gothic 3 minél újabbat adnak ki valahogy annál könnyebb játszani meg leverni bárkit xD pl egy sárkányt vagy egy trollt ami akkora mint egy emeletes ház kb már első szinten megtudsz ölni egy sima kardal xD
2012. máj. 21. 16:47
 4/6 anonim ***** válasza:
Elsö 2t ajánlom, a 3. Is jó. Nekem a 4. Túl könnyü volt.
2012. jún. 22. 10:59
 5/6 anonim ***** válasza:
A 3-ik nagyon unalmas a negyediket nem próbáltam.Az első az is jó de nem annyira mint a második.Az a legeslegjobb.
2013. ápr. 7. 11:29
 6/6 A kérdező kommentje:
Jó régi kérdésemre válaszoltál, de lehet elkezdem újra a 2. résztől!:D
2013. ápr. 7. 21:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!