Dama4404 kérdése:
Tudnátok segíteni Call of Duty 4 Multiplayer ügyben?
Figyelt kérdés
Letöltöttem a játékot, telepítettem, a multija nem működött a Single az igen (ki is vittem 4 óra alatt..) Viszont megtetszett a játék és érdekelne a multi, de nem működik! Agyon kerestem minden cracket és 5 nap után végre találtam egy normálisat, egy 1.5-öset. Pacheltem 1.6 majd 1.7 re de megint valami hibát ir ki.. Lécci irjátok meg ha tudjátok, de olyan válaszokkal h vedd meg a game-t pls kíméljetek! Köcce előre is:
Dama
2012. máj. 12. 23:03
1/2 anonim válasza:
a jatekot fel kell patchelni 1.7-re, de crack csak a singlehoz kell
[link] innen kivalsztasz 1 szerot, kimasolod az ip-t, elinditod a jatekot, elohozod a konzolt es beirod connect (szokoz) es beilleszted az ip cimet ctrl+V, majd enter
ha valamelyik szerorol kidob a punkbuster akkor cserelj cd-kulcsot
2/2 A kérdező kommentje:
Igen, köszönöm! Már megoldótott a probléma, beenged mostmár a menübe, de nem tudok cd key miatt connectelni, amire egy tökéletes választ kaptam tőled! Kössz :D
2012. máj. 13. 10:52
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!