Valami jo játék?
Proceszor: 3,6 GHz
Ram:2 GB
Video Kartya:512 MB
Műfaja lehet stratégia,autós elsősorban de barmi jöhet :)
Es meg legyen olyan hogy kössön le ne hogy játszok vele 3 órát s megunom.
Saints Row 3-hoz egy kicsit vékonynak tünik ez a config (főleg ha 1 magosa CPU), de engem nem is kötött le hosszab ideig.
Én valami multiplayer / online játékot ajánlanék neked, régebbi CoDok, Battlefield-ek, vagy akár MMO-k, pl.: World of Warcraft, stb...
Ha szereted a történetett akkor a Star Wars Knights of the Old Republic 1-2, Mass Effect 1-2-3, Dragon Age, stb..
nem tűnik erősnek, de nem is adtál meg sok infót.
a procinál gondolom, hogy egymagos, mert azokra jellemző a magas órajel. legesélyesebbnek azt találom, hogy ez egy Pentium 4 Presott. de jobb lenne, ha cpu-z-vel megnéznéd.
videokártyánál a memória meg végképp nem árul el sokmindent. annál is kéne pontosabb adat, azt meg gpu-z-vel tudod megnézni
21:47-es, amugy nem feltétlen az egy magos proceszorok dolgoznak ilyen óra jelen... az én i7esen 3,5 Ghz / mag és 4 magos (de felhúzható egészen 4,5 GHZ-ig asszem de még nem foglalkoztam vele :D )
Amugy ha szereted a DOTA-t akkor a League of Legends-et probáld ki, nincs nagy gépigénye.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!