Lécci, aki tudja miről beszélek, mondjon már el mindent amit tud a lamecraft nevű psp játékról, mert nem találtam róla magyar nyelvű infót. Mit tudtok róla?
A LameCraft egy ingyenes Minecraft klón PSP-re és már PS VITA-ra is ami a 2011-es PSP Genesis házi készítésű játékok versenyén mutatkozott be és megis nyerte azt.
A játék menetet tekintve csak építkezni lehet a Minecraft-ban ismert módon,nincs benne harc és bányászat sem.
Nem játszok a játékkal,ennyi infót találtam róla angol nyelvű oldalakon.
És igen,mindenhol azt írják hogy nincsenek mobok és nem lehet ásni,illetve van ahol nem is említik csak azt hogy építhetsz kockákból és annyi.De biztosra nem tudom,de ha lennének benne mobok és bányászat,gondolom ha másnem videókban csak mutatnák,de videókban is csak azt mutogatják hogy építenek benne.Szóval szerintem csak építeni lehet benne és annyi.
Hogy mekkora terület áll rendelkezésre arról sem találok infót op-10,op-30,size=150 ilyeneket emlegetnek fórumokon méretnek,nem tudom ez mond-e bármit is.De a játék teljesen ingyenes,próbáld ki ha érdekel.
Itt egy oldal ahol MOD-okat,textúrákat és mások pályáit is letöltheted:
És itt a hivatalos oldal:
Az oldalon lentebb megtalálod a letöltést is,a signed verziót töltsd le.
És itt egy videó hogy kell telepíteni PSP-re:
http://www.youtube.com/watch?v=Y_rM6Po6cuM
A videóban 2:30-ig azt mutatja be honnan kell letölteni és hogy kell kicsomagolni,ha ez megy,akkor 2:30-tól kövesd a videót.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!