SKYRIM valaki tud egy videot mutatni hogy hogyan rakjam föl a gépemre ezt a modot? (lent) ÉS MÁ LE VAN TÖLTVE
2012. máj. 12. 15:01
1/13 anonim válasza:
Nem értem, hogy ilyen minimális tudással hogyan lehet ilyen játékkal játszani...
Megkeresed a Skyrim mappáját, és annak a data nevű almappájába bemásolod a letöltött modnak az .esm fájlját...
2/13 A kérdező kommentje:
de próbáltam sokszor és nem működik azéért kértem egy videót ha tud valaki
2012. máj. 13. 15:17
3/13 anonim válasza:
Elindítod a játékot úgy, hogy csak a kis ablak jön be, ahol van az Options, Play, Data Files, stb. Ott rákattintasz a Data Files-ra és mindent bepipálsz ami ott van.
4/13 A kérdező kommentje:
és hogy rakjam kis ablakba?
2012. máj. 13. 15:56
5/13 A kérdező kommentje:
ja semmi má meg van
2012. máj. 13. 15:58
6/13 A kérdező kommentje:
de a data files el van halványodva és nem lehet rá kattintani miért?
2012. máj. 13. 15:59
7/13 anonim válasza:
Azért mert lopott a játékod, de erre is van megoldás, fejből nem tudom, de mindjárt kiguglizom oszt leírom
8/13 anonim válasza:
Jólvan.
Skyrim mappájában Skyrim nevű almappa, benne egy SkyrimPres.ini fájl, megnyitod jegyzettömbbel. Valahol lesz benne, egy ilyen, hogy [Launcher] (nekem a legalján), és alatta egy sor bEnableFileSelection=0
A nullát cseréld ki egy 1-esre
9/13 A kérdező kommentje:
má meg csináltam de akkor se jó
2012. máj. 13. 16:23
10/13 A kérdező kommentje:
MEG VAN végre http://www.youtube.com/watch?v=2WX26BpDq3g itt meg mutatja hogy mit kell írni és hogy meik fájlba
2012. máj. 13. 16:30
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!