Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » COD MW3 VS BATTLEFIELD 3...

COD MW3 VS BATTLEFIELD 3 melyikkel kezdjek először?

Figyelt kérdés
mind a kettővel szeretnék játszani csak nemtudom melyiket vegyem meg először.kettőt egyszerre meg nem szeretnék.

2012. máj. 12. 10:07
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Te tudsz játszani? Ide akkor eget rengető baromságot írtál, hogy szerintem azt sem tudod mi az a battlefield.

http://www.gyakorikerdesek.hu/szorakozas__jatekok__2956400-p..

2012. máj. 15. 18:00
 12/13 anonim ***** válasza:

nekem a bf3 single-je egy csalódás volt...szép grafika és élethűbb mint valaha, de nagyon lapos a játékmenet....

a cod 8 single-je jobban tetszett...

viszont a multiban jobban tetszik a bf3 a hatalmas terek miatt és tényleg nagyon élvezetes a játék...

ellentétben a cod 8al, mert ott a kis pályákon történő folyamatos hentelésre hegyeződött ki a dolog sztem...

ha lelőnek akkor a gyilkosomat is megölik 5 mp-n belül és így tovább...

nagyon nehéz jó statot elérni camp-elés nélkül mert folyamatosan egymás szájába respawnol a gép...

és a csapatmunka már rég az utolsó szempontok között van a fejlesztők között...

szvsz...

2012. máj. 16. 11:27
 13/13 anonim ***** válasza:
MW3 nekem az jobban bevált...
2012. jún. 24. 16:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!