Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Ps3ra kaptam levelet és nem...

Ps3ra kaptam levelet és nem tudom igaz e amit írnak benne? (lent a többi)

Figyelt kérdés

szöveg: Dear psn users,

We are still very sorry about psn being down, because of this we are not only giving 2 free games, but we are giving $50 funds to your user if you send this to all your friends.

From Playstation it works! Send this message to all your friends. Once you have sent this message all of your friends- you will get $50 on your psn

enter this code: .............

(after you send messageto all)

szerintem valami rohadt nagy átverés ez és fogok is szólni a psnnek csak előbb megkérdezlek titeket hátha tudtok valamit

amúgy amikor tényleg ez történt akokr e-mailban kaptam levelet a püsntől, és amúgysem PSN már a neve ennek

2012. máj. 11. 17:18
 1/2 anonim ***** válasza:
Ez egy hatalmas nagy adathalászat, nehogy elhidd. Én elküldeném a sonynak, hogy van egy ilyen.
2012. máj. 13. 20:08
 2/2 A kérdező kommentje:

azt fogk köszi csak várom az angol tanárt kedden jön és akkor megírjuk..

undorító hogy ilyenek vannak, hánynom kell ezektől...

2012. máj. 13. 20:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!