Diablo 3, ti ott lesztek az éjféli starton? :D
Én úgy tervezem 23kor felkelek , energia ital bekészít , kávé kóla sós mogyi bekészít és éj féltől nyomom mint atom :D
Más diablos kockák hogy készülnek rá ?:D
Mien kasztal lesztek ?:D
Nem ilyenkor szokott behalni a hálózat, és végül senki nem játszik? :D
A nagy hype-pal övezett dolgoknál általában ez történik, mindenki rástartol, utána meg egymást szidják, mert nem megy.
A kérdésre válaszolva: nekem egy játék sem éri meg, hogy még éjfél után kezdjem el nyomni, pár alvással töltött óra vagy 1-2 nap hátrány sem lehet akkora lemaradás, hogy azon bánkódjak miért nem voltam ott az első másodpercben.
Nekem a kedvenc játékom a diablo, bétával is játszottam, de nem vagyok ennyire felizgulva, szerintem alaptalan, pár évig még simán itt van, játszhatunk vele bármikor, nem kell napokig zombiként ülni a gép előtt.
Sokan még csak most próbálják ki a játékot, a 3. részével kezdik, sok csalódott ember lesz az tuti.
Én az energiaitaltól csak álmosabb leszek. :(
Előző:
Már most lehet telepíteni: [link]
nekem meg fogallmam sincs, hogy miyen a játék, csak 2 videót láttam, az egyik a hivatalos promo, a másikban meg cain tűnik el egy hatalmas kráterben, ezen kívül kb 5 percet láttam egy béta gameplayből, aminél szerencsére angol volt a kommentár, így nem értettem :D
és hogy miért? mert én is nagy diablo fan vagyok, és nem akarom az első játszás élményét azzal elrontani, hogy már ismerem a játékot. és ott leszek a starton, de én a launch partyn, az Alleeban :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!