Sims 3 proudct key, illetve megoldás kéne! Lenne megoldás?
Fel patcheltem a legújabb verziót a Sims 3 alap játékomra.
Reaload torrentet szedtem le , és az alap verzióval csak a torrentbe talált crackel megcrackeltem , és azzal működött. Ám az EA bevezetett egy több kulcsos biztonsági rendszert az új frissítésekkel. Miszerint , akárhogy is crackelem a már fel patchelt Sims 3 alapot , így is kéri a licens product key-t azaz az eredeti CD kulcsot ami az eredeti CD tokon kéne ,hogy legyen. Egy mappába van az a fájl amit figyel ,hogyha azt szerkesztem vagy törlöm , jelzi a játék ,hogy megpróbáltam feltörni. Valaki segítsen ,hogy tudom egyszerűen leblokkolni az EA felé ,hogy én törtel játszom? A mostani patch az 1.33.2
Hát igen sajnos , bedurvultak ,az új patchel az online közösséget erősítik , na meg persze, a tört (kalóz) játékokat akarják kiszűrni.
Tény ,hogy egy nagyon erős file rendszert hoztak létre, a patchben , így majdhogynem kijátszhatatlan , de azért aki ért hozzá van megoldás, én speciál a dll fájlokban kutakodtam ,és megvan a domain cím ahova az EA kéri, a licenc kulcsokat ,azt próbáltam szerkeszteni ,hogy ne tűnjön fel a változás a játéknak , de még nem sikerült. Én is próbáltam a nettel való szarakodást ,de nem jó az se.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!