Miért nem nyitja meg a lego racers ben a vesus racet? (többi lent)
Figyelt kérdés
Teljesen átlátszó az a menüpont nem lehet rákattintani. 2 billentyűzetet meg nem tudok csatlakoztatni mert van 2 billentyűzet,de nem usb egyik se. Meg régen egy billentyűzeten nyomtuk szal most nem értem mi van.Rendes CD ról telepítettem fel de akkor se.2012. máj. 8. 17:25
1/3 anonim válasza:
Mi úgy játszottuk régen, hogy én kontrollerről és tesóm meg billentyűzetről, de ha be volt dugva a kontroller akkor lehetett ketten billentyűzetről is, szal érdekes.
2/3 A kérdező kommentje:
Igen 2 gépre is feltelepítettem,de nem. Ismerősömnek meg megy. Nagyon érdekes jah.
2012. máj. 9. 16:14
3/3 CR30 válasza:
Ez tényleg érdekes mert nálam sem mükszik de a haveromnál igen pedig ugyan azt a játékot vittem át neki pedrájvon(szarul irtam le)/:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!