Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Miért nagy a pingem counter...

Miért nagy a pingem counter strikeba? Bővebb lent

Figyelt kérdés

Az a problémám hogy van mikor a cs-be nagy a pingem,100,de akár 500-ra is felugrik..De van hogy stabil 20..

speedtest is kis pinget mér,magyar szerveren játszom..

[link]

2012. máj. 8. 15:15
 1/9 anonim ***** válasza:

Örülj hogy egyáltalán feltudsz csatlakozni a szerverre :D

Nagyon lassú neted van és ahhoz képest hogy magyar szerver nagyon nagy a pinged,de nem is csodálkozom rajta,válts szolgáltatót vagy fizess elő gyorsabb csomagra mert ez így nagyon gáz

Az én netem se az a hú de gyors de 2,5 MB letöltés megvan pedig vidéken lakom

2012. máj. 8. 17:50
 2/9 A kérdező kommentje:
Ha "olyan" lassú lenne a netem nem lenne stabil 20 fps-em,és egyébként amíg ennél gyengébb netem volt nem volt ekkora a pingem..Köszön˜öm a lenéző kommentet,sajnos választ nem kaptam..
2012. máj. 8. 22:51
 3/9 anonim ***** válasza:

Bocs én nem nézlek le de 250 kb/s letöltés az tényleg nem sok

Arra vigyázz hogy ne fusson más program a gépeden mert az is megnövelheti a pingedet de olyan játékokhoz mint a Counter Strike jobb net kell

Hidd el nekem én tapasztalatból tudom,az ilyen játékoknál minden mikromásodperc számít.Te még azt látod hogy előtted van a játékos miközben az már rég mögötted lő és utánna csodálkozol ha meghalsz.(Jó mondjuk ez túlzás de ő akkor is előnyben van mert nálad túl sok a késés)Én például ezért nem játszom ilyen játékokkal mert nekem mikrohullámos netem van és ott már alapból vannak másodperces késések :S

Mégegyszer bocsi,nem akartalak megbántani,mondom nekem sincs gyors netem

2012. máj. 8. 23:03
 4/9 A kérdező kommentje:
Nemgond,de mint már említettem van hogy normálisan megy és akkor tudok is normálisan játszani,csak néha rájön a hülyeség..Mondjuk még azt nem értem hogy miért csak a Counter Strikeba van ez,mert például a Mw2 multi tökéletesen megy...
2012. máj. 9. 15:48
 5/9 Papp Bence Gábor ***** válasza:
Minek teszed fel a kérdést, ha úgyse fogadod el a válaszodat? A neted nagyon gatya. Válts gyorsabb netre. Ezzel kész is a lagg baj. De ha továbbra is fennáll akkor a géped is gyenge, vagy megy a háttérben a letöltés.
2012. máj. 9. 20:13
 6/9 anonim ***** válasza:
MW2 multi szerverje lehet hogy közelebb van hozzád,azért megy tökéletesen,nem hiszem hogy a szerverrel van a gond
2012. máj. 9. 20:22
 7/9 A kérdező kommentje:
Drága barátaim, probléma megoldódott. Még pedig úgy, hogy kikapcsoltam a Multimédiai osztályütemezőt.
2013. jan. 10. 00:11
 8/9 anonim válasza:
ÚRisten!:@ Stabil 20 fps?............. Stabil 100 fps kell te iq harcos. ne idegesítsél fel
2013. júl. 21. 21:05
 9/9 A kérdező kommentje:

Elírtam :)

Én kérek elnézést Mr.Hibátlanvagyok....

2013. júl. 22. 00:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!