Miért nagy a pingem counter strikeba? Bővebb lent
Az a problémám hogy van mikor a cs-be nagy a pingem,100,de akár 500-ra is felugrik..De van hogy stabil 20..
speedtest is kis pinget mér,magyar szerveren játszom..
Örülj hogy egyáltalán feltudsz csatlakozni a szerverre :D
Nagyon lassú neted van és ahhoz képest hogy magyar szerver nagyon nagy a pinged,de nem is csodálkozom rajta,válts szolgáltatót vagy fizess elő gyorsabb csomagra mert ez így nagyon gáz
Az én netem se az a hú de gyors de 2,5 MB letöltés megvan pedig vidéken lakom
Bocs én nem nézlek le de 250 kb/s letöltés az tényleg nem sok
Arra vigyázz hogy ne fusson más program a gépeden mert az is megnövelheti a pingedet de olyan játékokhoz mint a Counter Strike jobb net kell
Hidd el nekem én tapasztalatból tudom,az ilyen játékoknál minden mikromásodperc számít.Te még azt látod hogy előtted van a játékos miközben az már rég mögötted lő és utánna csodálkozol ha meghalsz.(Jó mondjuk ez túlzás de ő akkor is előnyben van mert nálad túl sok a késés)Én például ezért nem játszom ilyen játékokkal mert nekem mikrohullámos netem van és ott már alapból vannak másodperces késések :S
Mégegyszer bocsi,nem akartalak megbántani,mondom nekem sincs gyors netem
Elírtam :)
Én kérek elnézést Mr.Hibátlanvagyok....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!