Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Hogy tudnám összehozni a...

Hogy tudnám összehozni a Sim-jeimet a Sims 3-ban?

Figyelt kérdés

Össze szeretnék "boronálni" két Sim-et, akiket én csináltam, de nem jeleníti meg az egyiket, ha másikkal játszom.

Szóval egyszerre ketten nincsenek jelen.

Miért?

Hogyan lehetne őket szerelmesekké tenni?

Csak úgy, ha az egyiküket kiköltöztetném a házából, és beköltöztetném a másikukhoz?

2009. jún. 24. 18:18
 1/6 anonim ***** válasza:
Mikor az egyikkel játszol, áthívod a másikat telefonon vagy meglátogatod ott ahol lakik.
2009. jún. 24. 18:24
 2/6 A kérdező kommentje:

Hát ez az, nem lakik ott senki, amikor a másikkal játszom.

Nem jeleníti meg egyszerre a kettőt. :(

2009. jún. 24. 18:31
 3/6 anonim ***** válasza:
Ha a magára hagyott családnak nincsen munkája, akkor az egy idő után eltűnik. Lehet hülye kérdés, de ugye nem két külön mentésen van a két sim?
2009. jún. 27. 12:44
 4/6 A kérdező kommentje:

De két mentésen van, mert amikor elindul a játék, akkor eleve embert kell választani, és utána lehet a városba menni, nem fordítva, mint régen.

Nem vágom.

Sok hiányossága van a játéknak, bár ez még csak a félig kész verzió.

2009. júl. 2. 17:21
 5/6 A kérdező kommentje:

Most próbáltam kiköltöztetni az egyiket, és be hozzá a másikat, de azt sem tudtam, mert szintén nem jeleníti meg, amikor a házat nézem, ahol elméletileg a csávónak kellene laknia.

Nem értem.

Hogy a fenébe kellene??

2009. júl. 2. 17:54
 6/6 A kérdező kommentje:
Már rájöttem magamtól.
2009. júl. 19. 21:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!