Milyen xbox játékokat tudtok 7-8 éves kislányoknak?
Figyelt kérdés
nem rég vettem meg életem első xboxát 3 hónapos slim 4 gb eredeti,egy játékom van hozzá a ninja gaiden II,az a baj h az a hugomnak túl véres szal gondoltam beszerzek valami neki valót (nem kell kinectes játék,nincs kinectem)2012. máj. 7. 18:50
1/9 anonim válasza:
szerintem a hugod ne ilyenekkel játszon, neki még a babák valók..
3/9 anonim válasza:
Rayman origins. Azt 4 éves kortól gyakorlatilag 99 éves korig röhögve játssza mindenki, és még ketten is tudjátok együtt tolni.
4/9 A kérdező kommentje:
kedves első kommentelő nyugodj meg nem az a fajta család vagyunk amiket a neten olvashatsz,hogy akiknek a játékaik csak az okostelefonon meg ilyeneken vannak stb... hidd el szokott azzal sőt még velem is,de gondoltam néha játszhat ezzel is nem?
amúgy meg köszi a válaszokat ;)
2012. máj. 7. 19:47
6/9 anonim válasza:
Dead Space 2 valamint a Darkness 2 xD.
Viccet félretéve A rayman az tényleg jó lenne neki. Vagy sims 3 :D.
8/9 anonim válasza:
portal 2 logikai játék, kitűnő grafikával, történettel
9/9 anonim válasza:
Először a portallal kéne játszania ha teljes értékű történetet akar.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!