The Sims 3 Játékfrissítés? HELP!
Figyelt kérdés
Frissítettem a játékot, mert nem működött egy-két dolog és gondoltam helyrehozza. De most a bejelentkezésnél előjön a "Nem tudjuk hogy a birtokodban van-e a...". A frissítés miatt nemtudok most játszani. Mit csináljak? 10.0.96.015001-es most. Valami patch/hack/crack nincs erre? Segííítség nem akarom az egészet újra telepíteni. (A játék nem eredeti, mert nincs annyi pénzem hogy az összes kieg.et megvegyem 10 000Ft/ db áron. Szóval az ilyen kommentelők kíméljenek ;) )2012. máj. 5. 18:57
1/5 anonim válasza:
Nem eredeti játékot nem szabad frissíteni,mert akkor nem fog működni.Javaslom,hogy keress ahoz a verzióhoz egy crack-et vagy telepíts fel egy új kiegészítőt és azt crackeld és ne frissísd és úgy már működni fog.
2/5 A kérdező kommentje:
Hogyha telepítem pl a Showtime-t akkor jó lesz? (Mert újabb kieg.) Csakmert itt ebben a videóban
http://www.youtube.com/watch?v=4nU_m-7ummY&feature=related
2:28-nál mutatja hogy ugyanolyan a panel...
Mármint az nem világos hogyha feltelepítek egy új kiegészítőt akkor "visszafrissül"? xD vagy nem tudom hogy mondjam...Tehát nem 10.0 lesz hanem mondjuk 9.0??
Egyre jobban hiszem azt hogy újra kell telepítenem :((((
2012. máj. 5. 20:22
3/5 anonim válasza:
Ne telepísd újra.A frissítést ugye feltelepítetted ami neked kelett?
Akkor feltelepítesz egy új kiegészítőt és crackeled és már tudsz játszani a játékkal.Az a frissítés amit feltettél az nem fog elveszni vagy ilyesmi.
4/5 A kérdező kommentje:
Igen feltelepítettem amit kellett. Mostmár a játékom napra kész.... Remélem is... Már töltöm a Showtime-ot holnap írom hogy sikerül(t)-e... Köszi!! :)
2012. máj. 5. 21:23
5/5 A kérdező kommentje:
Na megpróbáltam de megint ugyanazt adta be. Most az összeset telepítem újra. :(
2012. máj. 6. 07:56
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!