Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Mi ez a pusztító alpáriság?...

Mi ez a pusztító alpáriság? (Call of Duty)

Figyelt kérdés

Mi ez?? [link] Valami vicc? Sci fi?Fúj de nem vártam ezt az időt amikor a call of duty átvált a Sci fi-re mi lesz a következő? Támadnak az idegenek? Ez nem Call of duty ez valami szörnyűség! (azért megveszem) de akkor is!Én imádtam mindet de ez!Mint valami Command and Conquer fps változata!

Egyedül az a lovas jelenet tetszett benne!

Az oldalon görgessétek le és nézzétek végig a Trailert!

2012. máj. 5. 12:07
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
(Előzőnek)Pontosan ez valami szörnyűség, tényleg jön a világvége csak nem úgy ahogy várják sokan!Minden egyre rosszabb egyetlen reményem a Modern Warfare vagy valami újfajta COD! De ez NO COMMENT!
2012. máj. 6. 20:00
 12/13 anonim ***** válasza:
0%

MI EZ A PUSZTÍTÓ ALPÁRISÁG??? xDDD Ezen sírtam, kicsit gáz, mert nem hiszem hogy ez tetszene Puzsér Róbertnek, mivelhogy az ő szövegét loptad, na mindegy is.. Igen, a treyarch legrosszabb játékáról van itt szó... A kérdésed, nemtudom mi is lenne, de azért beszéljünk arról, hogy hiába lesz borzasztó, mindenki venni fogja csak azért mert COD.

Nem, ezt nem 10 éveseknek találták ki, a black ops folytatását akarták jól megcsinálni, mivel hogy mindenki kedvelte az első részét. Itt van egy kis bibi.. A modern korban fog játszódni, de most van 2012, ügye? Sokan azon gondolkodnak, hogy 13 év múlva ilyen lépegetők meg modern harci gépek lesznek, ez lehetetlen.. LEHETSÉGES!!! Amik a BO2 ben lesznek gépek, azok már mind megvannak tervezve, akár hiszed akár nem.. ( na jó, természetesen nem mindegyik... ) Szerinted, ha már olyan szemüveg van, amin kihozza a hőmérsékletet, ránézel egy autóra, és kihozza hogy hánnyal megy? Ránézel a vasútra, és kiírlya mikor ön a következő vonat,... EZ MÁR VAN! Olyan is van, hogy egy ember megsüketűl, beépítenek egy csipez az agyába, meg még nemtom miket csinálnak, és újra lesz hallása.. A jövőben az agyúnkal is lehet majd internetezni.. a műtéteket gépek fogják csinálni, ÉS MÉG KITUDJA MENYI MODERN KÜTYÜ LESZ???? Szal, teljesen normális a gondolkodásmenet, a codoktól megszoktuk a régi jó történeteket, de mostantól a Call of Duty stílusa, ilyen lesz.

2012. máj. 12. 15:13
 13/13 A kérdező kommentje:

Puzsérral már eggyeztettem:D és reméljük nem megy át ebbe stílusba!És igen tudjuk hol van az technológia amit mi átlag emberek ismerünk, de amit eltitkolnak az évekkel, esetleg évtizedekkel is fejlettebb lehet!Mint például az Apollo minek kellet annyi embert a holdra küldeni?kőzet mintákért?

nem hiszem!idegen technológiáért? Ez hihetőbb!A holdról miért nem készül nagy felbontású kép? A galaxis legtávolabbi pontjáról olyan képeket kapunk amit még a telefonommal se tudnék készíteni egy egy méterre lévő emberről!Valamit nagyon el akarnak tussolni, de mit azt nem tudjuk meg, talán soha!

Üdv.:Scorpion30

2012. máj. 12. 20:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!