Mit szóltok a CoD Black Ops 2-höz?
Figyelt kérdés
a kérdés egyértelmű!
aki nem látta volna a trailert, annak itt a link:
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=x3ted..
2012. máj. 2. 19:28
1/15 anonim válasza:
Nem tetszik. Reméltem, hogy inkább visszább mennek az időben, de ez a futurisztikus szar, hát.... Nem fogok pénzt áldozni rá.
2/15 A kérdező kommentje:
én is pont ezen a véleményen vagyok :/ folytathatták volna egy olyannal, ami mondjuk csak vietnám vagy valami istenf*sza... de amikor megláttam, hogy lépegetők :O akkor ment el tőle az egész kedvem :/ szerintem, ha valaki a haditechnikai fejlesztőknek azt mondja, hogy 2025ben lépegetőkkel fognak nyomulni a hadseregek az úgy kiröhögi, ahogy annak a rendje és módja :D
2012. máj. 2. 19:51
3/15 anonim válasza:
Én annyit röhögök amióta kijött. Azt tudni kell rólam, hogy nem nagyon csípem a military shootereket, szóval a cod 4 volt az utolsó, amit megvettem még annó. Viszont figyelemmel követem ezeket, mert lehetetlen kikerülni. Na most eddig mindenkinek az volt a baja, hogy ugyanolyan minden cod, meg mekkora lehúzás, most meg az a baj, hogy más. Akkor most mi van?
4/15 A kérdező kommentje:
figyelj, nem azért, de én elég nagy COD rajongó vagyok! az összeset kivittem már egy párszor... DE EEEEEZ :O hát b*szki nem tudtam köpjek vagy nyeljek :D én nagyon bíztam benne, hogy a COD soha nem fog erre az útra térni, hogy majd a jövő... :S az utolsó bizodalmam, hogy azért valamennyire megmaradnak a realitás talaján és mondjuk olyan fegyvereket raknak a játékba, amik mondjuk most vannak fejlesztés alatt... de azok a kúúúúúva lépegetők annyira zavarnak :@ :D:D:D
2012. máj. 2. 20:00
5/15 anonim válasza:
csináljanak még egy COD1-et!:D jobb nem kell tőle, és nincs is nála jobb csak kár hogy kihalt:(
6/15 A kérdező kommentje:
megpróbálhatnának szerintem egy 1. VH-s CoD-ot is :D
2012. máj. 2. 20:20
7/15 anonim válasza:
hát nemtudom, de ilyen tuti ne legyen mint ez a jövőbeli valami...
8/15 A kérdező kommentje:
én most egy abszolút vietnámos részre számítottam... amikor elkezdett szivárogni, hogy BO", akkor pedig azt hittem, hogy valahol folytatják... de ez így egy k*rvanagy pofáraesés lett :/ és szerintem akik igazi COD rajongók azok most igencsak ki vannak akadva...
2012. máj. 2. 20:53
9/15 anonim válasza:
Nekem első Black Ops bejött , ez nem annyira.
Bár majd meglátjuk a tört singlét biztos kirpobálom , de még akkorse fűzök hozzá nagy reményeket ha a grafikán jócskán javíttanak az mw3hoz képest.
Amugy igen 1 új cod1 vagy 2-t kellene csinálni jobb célzásrendszerel felpakolható cuccokal meg szebb grafikával.
Nem véletlen hogy cod2-n annyian vannak még mindig.. :D
10/15 A kérdező kommentje:
nekem is tetszett az első black ops! rohadt jó a sztorija, bár elsőre kissé zavaros... :D ezt pedig tényleg meglátjuk... de én tnap óta még mindig a rohadt lépegetőkön vagyok kiakadva :@ könyörgöööm, maradjunk már a realitás talaján!
2012. máj. 3. 10:30
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!