Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » PS Vitára mikor lesz elérhető...

PS Vitára mikor lesz elérhető a GTA IV?

Figyelt kérdés

2012. máj. 2. 16:33
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:

Fut rajta rendesen, de nem csoda, mivel a grafikát nagyon lebutították.

Nem, PS3-mal egyáltalán nem vetekszik.

Igaz, nagyon szép, lehet a kevésbé jártas emberek tényleg azt hinnék, hogy van nagy konzolos szinten a grafikája, de nem.

2012. máj. 7. 19:57
 12/20 anonim ***** válasza:
Grafika vadász. -.-"
2012. máj. 7. 21:42
 13/20 anonim ***** válasza:
Egyáltalán nem vagyok ez, ha ezt hiszed akkor baj van a szövegértéseddel.
2012. máj. 7. 23:12
 14/20 anonim ***** válasza:
Nekem van Ps3 és eléggé trágya módon fut rajta... egy robbanás, és össze vissza szaggat.A grafika megint csak hulladék.A pc alap grafikájával vetekszik.Rettenetesen pixeles. Már-már zavaró.Na meg butaság hogy 1080p-ben fut...Igen tudom, hogy belehet állítani hogy fusson annyiba de felesleges, mert ugyan olyan fos.:D Még hogy a vita olyan erős mint a ps3?:D Ne nevettes már jóember!:D Látszik, hogy annyit értesz hozzá, mint én a lovakhoz...
2012. máj. 8. 20:31
 15/20 anonim ***** válasza:
Oké Cowbooy :D
2012. máj. 8. 22:03
 16/20 anonim válasza:

Ja, csak azt ne felejtse el senki, hogy a GTA4 elsődleges platformja a PC, és erről írták át PS3-ra, ezért ilyen szegényes. Meg lehet nézni pl Uncharted 3-nak milyen grafikája van, és cseppet sem akad, pedig ezerszer szebb, mint GTA4. A mostani GTA5-ről viszont nem tudom elképzelni, hogy PC-re írnák, sőt a hírek szerint oda csak hónapokkal utána fog kijönni a játék..

Harmadszor pedig van Vita-m és bőven el tudom képzelni, hogy egy grafikában kissé butítottan a PS3-hoz képest meg fog jelenni valamilyen GTA, amely lehetne esetleg az 5 is.

2012. nov. 6. 20:37
 17/20 anonim válasza:
Sehol NINCS Ps Vita ra és nem is LESZ!!! Amit ti láttatok az sztem remote play! -.-
2012. dec. 2. 15:40
 18/20 anonim ***** válasza:
Nem a gta4 elsődleges platformja az xbox360, amikor kijött pcre akkora hibák voltak vele, hogy alig lehetett vele játszani pcn a javítások előtt, vitára esélytelen, akkor esélyes lenne pl egy gta san andreas story vitára, ha nem csak 3,7 millió vita fogyott volna eddig (24 millió 3DS mellett!), nem csoda hogy még a psp legnagyobb húzócíme a monster hunter is már 3dsre van.
2012. dec. 14. 19:19
 19/20 anonim ***** válasza:
Ha a Sony megírja ps vitára akkor biztos lesz!! De erre kicsi az esély !! amugy meg a videó amit linkeltél az Év Fake videója!! Elég béna kérdező vagy ha egy ilyen videónak bedölsz.. Teli van Dislike-val.
2013. ápr. 6. 20:10
 20/20 Jocikahh válasza:
A Sony nagyon ott van a konzolokban. Szerintem simán kiadnak PS Vitára is GTA 5-öt. Egy árban van a Vita a Ps3-al. Kicsit gondolkodjatok.
2013. jún. 26. 22:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!