Tudtok jo jatekokat ajanlani? (lent)
Figyelt kérdés
Laptop : Fujitsu Sieens Copmuters GmbH
Proci: T1300 1.66 Ghz 1.67 Ghz
Nemory (RAM) 1.50
Rendszer: Windows Pack1
VIdeokartya (Grafikus kartya) 128
Mobile Intel (R) 945GM Express Chipset Controller 0 Microsoft Comporation/ WDDM
2012. máj. 2. 12:16
2/9 anonim válasza:
Miaz a videokartya 128 ?
elég gyenge amugy , cs1.6 esetleg co4
3/9 A kérdező kommentje:
1. nem azt kerdetem folosle1gesen nyomkodod a gombokot miettan nem szukseges kosz!!!!!
Igen eleg gyenge tudom .. nem hixem hogy csak a cs.1.menne rajta ha valaki tud valszt lecci irja koszonom !
2012. máj. 2. 12:49
4/9 anonim válasza:
Office World. Tanulj már meg írni!
5/9 A kérdező kommentje:
ijen komentarokat nem kerek nem baj 12 eves vagyok majd meg tanulok rendesen irni de addigis tud valaki segiteni vagz nem?
2012. máj. 2. 13:05
6/9 anonim válasza:
Az első vagyok. Gta 3,Gta vice city, Gta san andreas, Need for speed Most wanted, Minecraft, Half life 1, meg talán a 2. Hirtelen ennyit tudok.
7/9 A kérdező kommentje:
koszonom szepen mindet letoltom :)
2012. máj. 2. 14:30
8/9 anonim válasza:
Call of Duty 2, Need for speed Most Wanted, Underground 2, Carbon, SWAT4, Minecraft, GTA San Andreas, Counter Strike 1.6, Source, Euro Truck Simulator 2008.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!