Segitse nem tom mvan ezel a jatekal beinstalalom deamons tools al a netrol husztam. Megnyitom asztan kiirja h nem a megfelelo lemez van bene most mit csinaljak?
Ha nem crackelted, akkor nem is fog elindulni. A telepítőlemezen lévő crack mappa tartalmát helyezd a telepítési mappába, és ott írd felül a meglévőket.
Amikor a böngésződ aláhúzza a szavakat, az viszont nem díszítés, hanem jelzi hogy rosszul írtál valamit:
Segitse - segítség, esetleg segítsétek
nem tom - nem tudom
mvan - mi van
ezel - ezzel
jatekal - játékkal
beinstalalom - felinstallálom
deamons tools al - daemon tools-szal
husztam - húztam
asztan - aztán
h - hogy
bene - benne
A telepítőlemezen nézd meg, nem feltétlenül egy crack nevű mappában lesz, de egy exe-t keresel, ami azonos a telepítési mappában lévővel.
Ha mégsem mellékeltek - ami nagyon ritka - akkor a gamecopyworld.com oldalon keress rá.
Minden letöltött játékot crackelni kell, úgyhogy ha ez nem ment, a többi sem fog lehet.
Látatlanban nem lehet megmondani hogy neked mi az ami jó, és mi az ami futna is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!