Miért szereti mindenki annyira a Minecraftot?
Figyelt kérdés
Még nem próbáltam, mi benne a jó?2012. máj. 1. 08:22
11/14 Wolfenstein2000 válasza:
végtelen a világ, persze ez nem minden. sok a legenda is, akikről furcsa sztorik terjengenek. az egyik legjobb benne az, hogy kiélheted a kreativitásodat (főleg ha használsz little blocks módot), de még jobb az, hogy sztorit is kitalálhatsz benne, és felveheted videóra. eléggé valósághű eltekintve attól hogy minden kocka. ha már unod, akkor kihívásként ott van az is, hogy megkel ölni egy sárkányt, ami rengeteg XP-t ad, viszont iszonyú nehéz. de a multiplayer része a legjobb, együtt lehet baromkodni a haverokkal, sőt, a ma már eléggé híressé vált "survival videók" készítése is ígéretes, ami úgy a legjobb, hogy többen vagytok. szerintem ha célt akarsz kitűzni magadnak, akkor csináld meg azt amit a játékfejlesztők raktak bele (nagyon nehéz), öld meg a sárkányt! de persze saját célt is lehet készíteni, pl építeni egy nagy dolgot, mint egy vár, vagy hasonló. ajánlom használni az invasion módot, mert ezáltal lessz értelme annak az erődnek, amit építettél.
12/14 anonim válasza:
Ja,nagyon király játék,hónapokig játszottam vele napi szinten,annyira ráfüggtem.. 2011-2012 között nagyon népszerű lett,mondjuk még ma is de én már meguntam
13/14 anonim válasza:
míg nem propáltam meg énis úgy álltam hozzá hogy milyen gagyi meg szar de miután kipróbáltam teljesen magával ragadott és a mai napig játszok vele
14/14 anonim válasza:
Az építhetsz amit csak tudsz!
Kreatív játék a Minecraft.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!