2 lapos pókerban hogy kell lapot számolni?
De te csak a te 2 lapodat látod, meg a boardot. Ugyan a dobott lapok számából következtethetsz arra, hogy melyik lapok mehettek ki, de ez sem mindig igaz. Van aki egy kisebb hívásra is eldobja a közepes lapját, de egy fish bemehet egy 4-5 egyszínűvel is. Inkább a játékosokat kell figyelni, több leosztáson keresztül, hogyha mutatásig játszanak, milyen lapot, hogy játszanak meg. Persze ehhez azért már profinak kell lenned, mivel a profik már "lapok nélkül" játszanak, csak a többi játékos játékstílusától függően.
Egyébként az osztók nagyon figyelnek, bárminemű csalást észre kell venniük, először figyelmeztetnek, azután teremfőnököt hívnak, aki kiültethet 1-2 körre, ha pedig azután sem hagyod abba, a teremből is kitilthatnak. (persze ezt nem a lapszámolásra értem, hanem pl. ha összejátszol egy másik játékossal.
Még mindig az 1. válaszoló voltam.
Köszönöm a választ, ez hasznos volt (az 1. komment nem annyira...). De nem azért tettem fel ezt a kérdést hogy így csaljak, ez csak puszta kíváncsiság. Hisz mi lenne az emberrel kíváncsiság nélkül? :D
Szóval ha tudod akkor azért írd meg nekem privibe (a lapszámlálást) mert érdekel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!