Igaz hogy nem lesz új STALKER?
Figyelt kérdés
olvastam ilyesmit2012. ápr. 30. 19:16
1/4 anonim válasza:
Megvan rá az esély, mivel a készítő csapat bezárt. Persze ez még nem kizáró ok, de az esélyek elég erősen közelítenek a nullához.
3/4 anonim válasza:
részletekhez nézd meg a pc guru online oldalán a stalker 2 jogai a bethesdánál nevű cikket
4/4 Gold$oldier válasza:
Én nem tudtam elhinni,de mégse lesz stalker 2.Bezárt a GSC game world,mert nem volt már elég pénz.Új céget alapítanak a stalkeresek Vostok Games néven.És a stalkert nem tudják folytatni,de hadonló játékot csinálnak.A Survariumot.
Ezt tudom róla naggyából:
Valamitől az egész Földből lepusztult hely lesz.
Free2play MMOFPS.Tele lesz mutánsokkal.Az emberi faj túlélésért küzd.Minden szempontból javul a játék,a stalker részekhez képest.2013végén jelenik meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!